Haberler

Cavit Duran Şirketler Grubu Edirne'de Showroom Açılışı Gerçekleştirdi

Trakya ve Edirne'nin önemli firmaları arasında yer alan Cavit Duvan Şirketler Grubu, ürün tanıtımlarını yapmak amacıyla DUMOB Showroom'unu açtı.

Trakya ve Edirne'nin önemli firmaları arasında yer alan Cavit Duvan Şirketler Grubu, ürün tanıtımlarını yapmak amacıyla DUMOB Showroom'unu açtı. Üretimde Türkiye sınırlarını aşan şirket sahibi Cavit Duvan, "CMG Mutafa Mobilya Şirketimizin, DUMOB ve DUMOB DOR Markası ile kızım ve oğlumun tasarlayıp ürettiği ürünlerimizi burada sergileyeceğiz" dedi.

Törenle gerçekleşen Showroom'un açılışına Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, Saadet Partisi Edirne Belediye Başkan Adayı Sinan Tekin, ETSO Meclis Başkanı Mehmet Eren, Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Cavit Duvan ve şirket ortakları olan aile bireyleri katıldı.

Üretimlerini yaptıkları markaların showroom açılışını gerçekleştirdiklerini belirten Cavit Duvan, "CMG Mutafa Mobilya Şirketimizin, DUMOB ve DUMOB DOR Markası ile kızım ve oğlumun tasarlayıp ürettiği ürünlerimizi burada sergileyeceğiz. 1983 yılında 35 metre kare alanda Duman Mobilya olarak ticari hayatımıza başladık. Bunu akabinde 90'lı yıllarda PVC pencere, ısı cam işine girdik, sanayiye taşıdık. İlerleyen zamanda PVC cam alüminyum doğrama gibi sektörlere de başladık. 2000 yıllarında sanayideki yerimizin ufak gelişinden ve müşteri istekleri çok olmasından, il ve ilçelerdeki bayilerin taleplerinden dolayı böyle bir tesis yapmak ihtiyacı hissederek, 2002 2003 yılında tesise açtık. Bunun devamında mobilya sektöründe biraz daha öncelik vermeye başladık. Ayrıca Bulgaristan'da iş yeri açtık, alüminyum profil ve aksesuarı satıyoruz. Bu şekilde ağırlıklı olarak mobilya üzerine, mutfak, iç oda kapısı ve değişik yan ürünlerle birlikte piyasada bu işi devam ettireceğiz. Mimar kızım Gamze Duvan ve işletme mezunu oğlum Güven Duvan'ın şirketimize katılmaları ile yenilediğimiz DUMOB Showroom'umuzun açılışını sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Ayrıca bu gün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, sebebiyle başta sevgili eşim ve kızımın olmak üzere, tüm dünya kadınlarının gününü kutluyorum" dedi.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt da Edirne'nin ticaret ve ekonomik hayatına katkı sağlayacak bu büyüme girişiminin hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Belediye Başkanı Hamdi sedefçi ise Edirne'de son 5 yıl içinde çok önemli gelişmeler yaşandığını belirtti. Sanayi Sitesi'ndeki gelişmelere işaret eden Sedefçi, hızlı trenin gelmesiyle İstanbul'da çalışanların Edirne'de yaşayacaklarını ifade etti. Sedefçi, bu gelişmelere, büyümelere ayak uyduran Cavit Duvan Şirketler Grubunu kutlayayarak, Showroom'un hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Açılışın ardından misafirlere ikramlarda bulunuldu. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Trakya Bölgesi Hamdi Sedefçi Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title