Haberler

Çavdarhisar'da Halk Günü Toplantısı

Kütahya’nın Çavdarhisar Kaymakamı Kadir Yurdagül, daire amirleri ile birlikte "Halk Günleri" kapsamında Belediye Düğün Salonunda vatandaşlarla bir araya gelerek, sorunları dinledi.

Kütahya'nın Çavdarhisar Kaymakamı Kadir Yurdagül, daire amirleri ile birlikte "Halk Günleri" kapsamında Belediye Düğün Salonunda vatandaşlarla bir araya gelerek, sorunları dinledi.

Kaymakam Yurdagül, birlik ve beraberliğe vurgu yaparak halk ile kaynaşma ortamı oluşturduklarını ve bu durumdan duyduğu memnuniyetini ifade ederek, vatandaşların istekleri hakkında bilgi alışverişinde bulunduklarını söyledi.

Kaymakam Yurdagül, vatandaşların istek ve taleplerinin kısa sürede çözülmesi için ilgili makamlara sunulacağını belirtti. Amaçlarının halkının huzur ve mutluluğu olduğunu belirten Yurdagül, "Halkın huzuru için çalıştıklarını, onlara hissettirmek için vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirterek, Çavdarhisar için güzel projeler uygulayarak halkımıza en iyi hizmeti sunacağız" dedi. (YD-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çavdarhisar Kütahya Politika Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title