Haberler

    Cavcav'dan Uslu'ya Yanıt Gecikmedi

    Kırmızı siyahlı kulüpten Uslu'ya jet yanıt geldi: "Haber olmak istiyorsa, başkanımız haricinde kişiler üzerinden bu amacını devam edebilir.

    Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Fenerbahçeli Yönetici Mahmut Uslu'nun Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat'a 'Cavcavlaşma' sözüne sert yanıt verdi.Cavcav, iki ezeli kulüp arasındaki atışmalarda adının saygısız bir uslupla geçmesinden dolayı yaşadığı rahatsızlığı paylaştı.Kulübün resmi sitesi üzerinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:"Futbol camiası olarak Türk futbolunun iki değerli kulübünün yöneticiler nezdinde birbirleriyle olan polemiklerine alışmak,katlanmak zorunda bırakılıyoruz. Borçları herkesin malumu olan, arkasına devlet desteğini almış olan iki kulübün bu amaçsız kör dövüşünü her seferinde ibretle izliyoruz.Bu seferki polemiklerinde iki kulüpten birini temsilen yer alan Mahmut Uslu, başkanımız İlhan Cavcav’ın ismini olumsuz bir örnek imasıyla kullanmıştır. “Cavcavlaşmasın” diyerek rakip kulüp başkanına eleştiride veya hakarette bulunduğunu düşünen Uslu’nun tam olarak neyi amaçladığını anlayamamaktayız. Bu nedenle Mahmut Uslu’yu Gençlerbirliği Spor Kulübü olarak kınıyoruz. Kendisine tavsiyemiz, haber olmak istiyorsa başkanımız haricinde kişiler üzerinden bu amacını devam ettirmesidir."

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    İlhan Cavcav Galatasaray Mahmut Uslu Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title