Haberler

Muş'ta Çatısı Çöken Ahırda 20 Hayvan Telef Oldu

Güncelleme:

Muş'un Bulanık ilçesinde bir ahırın çatısının çökmesi sonucu 20 küçükbaş hayvan telef oldu.

Muş'un Bulanık ilçesinde bir ahırın çatısının çökmesi sonucu 20 küçükbaş hayvan telef oldu.Yeni Mahalle'de Fikret Yılmaz'a ait ahırın çatısı çöktü. Ahırda bulunan 20 küçükbaş hayvan, çöken çatının altında kaldı.

Yılmaz yaptığı açıklamada, tek katlı toprak ahırın aniden büyük bir gürültüyle çöktüğünü, ahırda bulunan 20 koyunun telef olduğunu söyledi.Tek geçim kaynağının hayvancılık olduğunu kaydeden Yılmaz, " 7 nüfuslu ailemden 6 çocuğum okuyor. Bu hayvanlarla ve hamallıkla ailemin geçimini sağlıyordum. Yetkililerden bana yardımcı olmalarını istiyorum. Telef olan koyunlar nedeniyle zarar gördüm. Bu hayvanlarla ailemin geçimini sağlıyordum. Geçim kaynağım elimden gitti" dedi.

Fikret Yılmaz'ın oğlu Bulanık Anadolu Lisesi 1. Sınıf öğrencisi Serhat ise babasının hamallık yaparak kazandığı bütün emeğin bugün ortadan kaybolduğunu belirterek, Her şey mahvoldu. Kardeşlerim okula gidiyor, bize yardım edecek kimse yok mu? Babam yemedi, içmedi çocuklarına yedirdi ve hepsini okula gönderdi. Bu koyunlar bizim rızkımızı, hepsi gitti. Çaresiz, yardım bekliyoruz. Şimdi ne yapacağız" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Fikret Yılmaz Bulanık Muş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title