Haberler

Çatıdan Atlayan Genç; 'Ölmeyi Bile Beceremedim'

ÇANAKKALE'de 5 katlı bir binanın çatısına çıkan 19 yaşındaki A.B., onlarca kişinin gözleri önünde kendisini boşluğa bıraktı.

ÇANAKKALE'de 5 katlı bir binanın çatısına çıkan 19 yaşındaki A.B., onlarca kişinin gözleri önünde kendisini boşluğa bıraktı. İtfaiye ekiplerinin açtığı hava yastığının üstüne düşerek boynundan ve belinden yaralanan A.B. "Ölmeyi bile beceremedim" dedi.

Olay bugün saat 12.10'da Çanakkale'de Yalı Caddesi üzerinde Saat Kulesi karşısında meydana geldi. 5 katlı apartmanın çatısına çıkan A.B.'nin elinde cep telefonu ile ağlayarak birini aradığını gören vatandaşlar, durumdan şüphelenerek polise ve itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri, çevrede güvenlik önlemi aldı. Çatıya çıkan polisler, genci aşağı inmesi konusunda ikna etmeye çalıştı. Bu sırada AKS 110 ekipleri, yol üzerine hava yastığını açarak tedbir aldı. Hararetli bir şekilde telefonla konuşmaya devam eden genç, elindeki telefonu kapattıktan sonra çevresindekilerin korku dolu bakışları arasında kendini boşluğa bıraktı. 5'inci kattan hava yastığına düşen A.B., boynundan ve belinden yaralandı. 112 ekiplerinin müdahalesi esnasında ağlayan ve "Ölmeyi bile beceremedim" diyen A.B., hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

- Çanakkale

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çanakkale 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title