Haberler

Çatak'ta Okul Onarımı

Van'ın Çatak ilçesindeki Uzuntekne İlköğretim Okulu, isminin açıklanmasını istemeyen hayırsever vatandaş tarafından yapılan bağışla onarılıyor.

Van'ın Çatak ilçesindeki Uzuntekne İlköğretim Okulu, isminin açıklanmasını istemeyen hayırsever vatandaş tarafından yapılan bağışla tadilata alındı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Taş ve şube müdürleriyle okuldaki tadilat çalışmalarını inceleyen Çatak Kaymakamı Uhut Emre Koyuncu, Uzuntekne köyündeki okulun tadilatını yapan yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

Onarıma alınan okulun eski olduğunu, öğretmen ve öğrencilerin zor şartlar altında eğitime devam ettiğini belirten Koyuncu, okulda görev yapan bir öğretmenin hayat hikayesinden etkilenen hayırsever vatandaşın kendilerine ulaşarak okulun tadilatını yapmak istediğini anımsattı.

Milli Eğitim Müdürlüğü'ne onarım için gereken paranın aktarıldığını söyleyen Koyuncu, "Hızla devam eden bu çalışmalarla okul tadilatı gayet muntazam şekilde yapılarak en kısa zamanda tamamlanacak. Okulun yeni eğitim-öğretim yılına yetişmesi ile öğrencilerin artık daha sıcak daha hijyenik bir yerde eğitim almasına büyük katkı sağlayan duyarlı hayırsever vatandaşımıza öğretmen ve öğrenciler adına teşekkür ediyorum. İnşallah okulun tadilat inşaatı bittiğinde kısmet olursa hayırsever vatandaşımızı da burada görmek isteriz" dedi. - Van

Kaynak: AA / Yerel

Çatak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title