Haberler

PKK Van ve Tunceli'de Saldırdı: 2 Asker Yaralı

Güncelleme:

Van'ın Çatak ilçesi ve Tunceli'nin Ovacık ilçelerinde PKK'lılar jandarma karakoluna saldırdı. Saldırılarda 2 asker yaralandı.

Van'ın Çatak ilçesinde Narlı Jandarma Karakolu'na PKK'lılar, roketatar ve otomatik silahlarla saldırdı, 1 asker yaralandı. Tunceli'de de Jandarma Karakoluna PKK'lı teröristler tarafından yapılan saldırı sonucu bir asker hafif yaralandı.

BİR AY İÇİNDE 3 KEZ SALDIRDILAR

Çatak ilçe merkezine 25 kilometre uzaklıktaki Narlı Jandarma Karakolu'nda bu akşam saatlerinde bir grup PKK'lı roketatar ve otomatik silahlarla ateş açtı. Askerlerin anında karşılık vermesiyle çatışma çıktı. Teröristler dağlık alana doğru kaçarken, açılan ilk ateş sırasında yaralanan asker, Van'da tedavi altına alındı. Narlı Jandarma Karakolu bir ay içinde 3 kez teröristlerin saldırısına uğradı.

KOBRA TİPİ HELİKOPTERLER YOĞUN BOMBARDIMANA TUTTU

Tunceli'nin Ovacık ilçesine bağlı Torunoba Jandarma Karakoluna yönelik akşam 17.30 sıralarında bir grup PKK'lı terörist tarafından saldırı gerçekleştirildi. Saldırıya karşılık veren askerler ile teröristler arasında çatışma çıktı. Çatışmada bir asker ayağından aldığı kurşun yarası ile hafif yaralandı. Çatışmanın ardından yaralı asker Tunceli Alay Komutanlığından kalkan skorski helikopter ile hastaneye kaldırılırken bölge, 2 kobra tipi helikopterlerle yoğun bombardımana tutuldu. Kaçan terörist gruba yönelik bölgede operasyon başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tunceli Ovacık Çatak Güncel Haberler

500

Yorumlar (88)

kürtlerin yerinde sizler olsaydınız:

Siz türkler kürtlerin yerinde olsaydınız sizin dilinizi ve kimliğinizi size yasaklayan bir anlayışa cevabınız ne olurdu öylece oturup seyredermiyiniz

55
79
yanıtYanıtla
tokatlı:

Siz önce içinizdeki hainleri ayırınki saygınız olsun

yanıt3
yanıt0
orbay:

kardes kurtlerin yerinde olsaydik, hakkimizi demokratik yollarlar almak için mucadele ederdik ne de olsa ekmegimizi paylastik ve bence boylece turklere kurtlerde destek olurdu. ama insanlari oldurunce sadece nefret etmek geliyor. sonra pkknin marxist leninist ve maoist bir orgut oldugunu bilyorsun, boyle bir ideoloji dunyanin hiç bir yerinde demokrasi ve ozgurluk getirmedi istersen arastir ve aksini soyle.

yanıt2
yanıt0
anakonda:

pkk nin üst kadrolarını iyi araştır kimlerden . pkk içinde müslümanlıga meyilli kaç kişi turk ajanı dıye ınfaz edildi iyi araştır talat paşa dedelerin için ermeniler tarafından niye katledildi iyi araştır apo 1978 de beka vadisinde asalayla neyi anlaştı iyi araştır ve sizi ermeni katliamından kim kurtardı eski vanda yaşananları iyi araştır sonrada utan eger yuz varsa

yanıt3
yanıt0
HALİL:

Sizi böyle mi kandırıyorlar a beyinsiz cahil ; diliniz nerde yasak? kürtçe eğitim veren okul açma izni bile var. . .

yanıt2
yanıt0
el-cevapMobil-ANDROID:

ben samsun luyum. burda da çok kürt var hepside rahatlıkla dillerini konuşuyor. bi seylerin yasak oldugu falan yok. siz sadece özgürlüğün nerde başlayıp nerde bittiğini bilmiyorsunuz.

63
2
yanıtYanıtla
Mustafa POLATMobil-IOS:

Allahım pkk hdp yi destekleyen doğu ve güneydoğu bölgelerimizi yerle bir eyle... Taş üstünde taş bırakma ya rabbi... Kürtlerin yoğun olduğu yerlerde 9.9 şiddetinde depremler nasib eyle... Tüm kürtlerin sonunu LUT kavminin sonundan daha beter ey ya rabbi... amin

25
33
yanıtYanıtla
baran:

kemik yağiyor. . . . auuuuuuu

yanıt34
yanıt3
Kale06Mobil-IOS:

Tunceliler kadar hain yoktur

35
21
yanıtYanıtla
abc:

Bu devlet ne yapti size..her hakkinizi verdi iyide etti.daha neyin pesindesiniz ayrica gucunuzde yetmez 1 sehit 20 terörist devam edin bakalim kim karli cikacak

48
4
yanıtYanıtla
Tüm 88 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title