Haberler

Castrol Ford Team, 2014 Yılında Şampiyonluklar Hedefliyor

Castrol ford Team Türkiye ekibinin 11-13 Nisan tarihlerinde İzmir'de yapılacak olan Türkiye Ralli Şampiyonası öncesinde İzmit Taşköprü Orman Şefliği önünde bulunan test parkurunda araçların testini yaparak yeni sezon açılışı öncesi hedeflerini paylaştı.

Castrol ford Team Türkiye ekibinin 11-13 Nisan tarihlerinde İzmir'de yapılacak olan Türkiye Ralli Şampiyonası öncesinde İzmit Taşköprü Orman Şefliği önünde bulunan test parkurunda araçların testini yaparak yeni sezon açılışı öncesi hedeflerini paylaştı.

2013 yılı Türkiye Ralli Şampiyonası'nı Takımlar, Pilotlar, Gençler ve İki Çeker kategorilerinde şampiyon olarak tamamlayan Castrol Ford Team Türkiye ekibi Türkiye Ralli Şampiyonası öncesinde İzmit Taşköprü Orman İşletme Şefliği önünde bulunan parkurda araçların ses ayarı, lastik ve süspansiyon gibi tercihlere karar vermek için araçlarını test ettiler. Ayrıca etkinlikte basın mensupları da pilotların yan koltuğuna oturarak Co-Drive etkiğinliğine katıldı.

Takım Direktörü Serdar Bostancı, "2014 yılında tamamen Türkiye'ye konsantre olarak yer aldığımız tüm kategorilerde yine şampiyonluklara imza atmak istiyoruz. Gelecek açısından çok doğru yoldayız ve Türkiye'de yerel kahramanlarımızı yaratmak adına faaliyetlerimize ve yoğun çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

Türkiye'nin tek eksiğinin uluslararası arenaya bir pilot kazandırmak olduğunu belirten Bostancı, "Bu çemberi kırdığımız andan itibaren Türkiye'de ralli sporuna olan ilgi ve katkı çok daha fazla olacaktır. Ford Otosan'ın üst yönetimi dahil tüm çalışanlarının ilgisi ve değerli sponsorlarımızın fark yaratan katkıları, herkesin kalbinin bu takım için attığını net biçimde göstermektedir. Castrol Ford Team Türkiye olarak tüm gücümüzle bu desteğin hakkını vermek için azimle ve kararlılıkla parkurlarda mücadele edeceğiz" diye konuştu. - Kocaeli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye İzmir Ford Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title