Haberler

    Castro'dan Süper Lige ve Q7'ye Övgü!

    Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında sahasında Bursaspor ile karşılaşacak Kasımpaşa'nın Portekizli futbolcusu Andre Castro, son üç haftada yakaladıkları çıkışı yeşil-beyazlılar karşısında da sürdürmek istediklerini söyledi.

    Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında sahasında Bursaspor ile karşılaşacak Kasımpaşa'nın Portekizli futbolcusu Andre Castro, son üç haftada yakaladıkları çıkışı yeşil-beyazlılar karşısında da sürdürmek istediklerini söyledi.



    Lacivert-beyazlıların, karşılaşmanın hazırlıkları kapsamında Kemerburgaz Tesisleri'nde yaptığı antrenman öncesinde AA muhabirine açıklamalarda bulunan Castro, Fenerbahçe'ye karşı deplasmanda aldıkları 1 puanın önemine değindi.



    Ligin son maçlarında aldıkları iyi sonuçları daha değerli kılmak adına önlerindeki Bursaspor mücadelesinden mutlak 3 puanla ayrılmaları gerektiğini belirten 28 yaşındaki futbolcu, "Oldukça zor ve önemli bir maça çıkacağız. Bursaspor mücadelesini kesinlikle kazanmak istiyoruz. Takım olarak tamamen motive olmuş durumdayız. Aldığımız önemli galibiyetler motivasyonumuzu artırdı. Her zaman bu şekilde devam etmemiz gerekiyor. Oldukça rekabetçi bir ligde mücadele ediyoruz. Çalışmaya devam ederek daha üst basamaklara tırmanmamız gerekiyor." ifadelerini kullandı.



    "Kemal hocayla mutluluk geldi"



    Portekizli orta saha oyuncusu, lige kötü başladıklarını ancak teknik direktör değişikliğinin ardından takıma mutluluk geldiğini dile getirdi.



    Teknik direktör Kemal Özdeş ile takımın birbirine yardımcı olmaya çalıştığını vurgulayan tecrübeli futbolcu, "Lige kötü bir başlangıç yaptık. Bu başlangıcın ardından takımımızda bir teknik direktör değişikliği gerçekleşti. Kemal hocayla birlikte takımımıza daha fazla organizasyon ve mutluluk geldi. Konsantrasyonumuz üst seviyede. Kemal hoca bize yardımcı oluyor. Bizde ona elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz." diye konuştu.



    Ligde bulundukları yerden memnun olmadıklarını ve üst sıralardaki takımlara karşı ayrı bir motivasyon uygulamadıklarını aktaran Castro, şunları kaydetti:



    "Ligde bulunduğumuz yerden memnun değilim. Bizim daha yukarılarda olmamız gerekiyor. İlk 10 sıranın içerisinde ya da daha yukarılarda olmak bizi mutlu edecektir. Son maçlarda iyi puanlar aldık ama daha üst basamaklara çıkmamız gerekiyor. Onu gerçekleştirirsek bulunduğumuz yerden memnun olabiliriz. Kendi adıma konuşmam gerekirse Fenerbahçe ya da Bursaspor maçına aynı şekilde konsantre oluyorum ve her zaman üst düzeyde hazırlanmaya çalışıyorum. Sonuçta her maç 3 puan değerinde."



    Süper Lig'e övgü



    Kariyerinde daha önce Portekiz ve İspanya liglerinde forma şansı bulan Andre Castro, Spor Toto Süper Lig'in dünyanın en iyi ligleri arasında olduğunu anlattı.



    Süper Lig'in, ülkesi Portekiz'de her sene daha iyi tanındığını bildiren deneyimli oyuncu, "Türkiye, dünyanın en iyi liglerinden birisine sahip. Portekiz'deki Türkiye algısı her sene daha iyiye doğru gidiyor. Buraya geleli 4 sene oldu ve bu sürede ülkemde Türkiye ligi hakkında daha fazla konuşulmaya başlandığını düşünüyorum. Bu, sadece burada oynayan Portekizli ya da büyük oyuncularla alakalı değil. Diğer takımların sahip olduğu değerlerde, Türkiye liginin Portekiz'de konuşulmasına ön ayak oluyor." değerlendirmesinde bulundu.



    Spor Toto Süper Lig'de kimin şampiyon olacağını şimdiden tahmin etmenin zor olduğunu ancak lider Beşiktaş'ın önemli bir avantajı bulunduğunun altını çizen lacivert-beyazlı futbolcu, "Süper Lig oldukça çekişmeli geçiyor. Her takımın birbirini yenebildiği bir ligden bahsediyoruz. Şu an için kimin şampiyon olacağını söylemek zor. Beşiktaş, avantajı elinde bulunduruyor ve iyi gidiyor diyebiliriz fakat önümüzde oynanacak çok hafta var. Böyle bir ligde oynanacak bu kadar maç varken kimin şampiyon olacağını tahmin etmek zor." diye görüş belirtti.



    Quaresma ve Pereira



    Castro, vatandaşı Beşiktaşlı Quaresma'nın yaptığı iş ve gösterdiği performansla büyük saygı uyandırdığını vurguladı.



    Portekizli yıldız futbolcunun Türkiye'de bulunduğu zaman diliminde sürekli iyi performans gösterdiğini hatırlatan Castro, "Quaresma gerçekten büyük bir futbolcu ve iyi bir profesyonel. Türkiye'de bulunduğu zamanlarda sürekli iyi performans gösterdi. Gol, asist ve takıma katlı bakımından gösterdiği performanslar oldukça değerli. Kendisi burada olmaktan mutlu. Aynı zamanda insanlar da onun burada olmasından memnun. Yaptığı işle gerçekten saygı uyandırıyor." şeklinde konuştu.



    Castro, vatandaşı ve daha önce Porto'da beraber çalıştığı Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Vitor Pereira ile konuşma fırsatı yakaladığını da söyleyerek, açıklamalarını şu şekilde noktaladı:



    "Pereira'nın gönderilme hikayesini tam olarak bilmemiz mümkün değil. Neler olup bittiği hakkında birçok şey söylendi. Pereira, Türkiye'den ayrılışı konusunda tam olarak özel bir şey söylemedi. Maalesef hedefleri olan bir kulüpten, kendi hedeflerini gerçekleştiremeden ayrılmak zorunda kaldı. Şimdi farklı bir projeyle yeni bir yola çıktı.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Andre Castro Kasımpaşa Bursaspor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title