Haberler

    Casillas: Messi Beni Endişelendirmiyor

    Güncelleme:

    Deneyimli file bekçisi Casillas, İspanya Kral Kupası'nda Barcelona ile oynayacağı kritik maç öncesi açıklamalarda bulundu.

    Real Madrid'in deneyimli kalecisi Iker Casillas, Barcelona'nın son haftalarda düşüşte olmasının İspanya Kral Kupası finalindeki performansını etkilemeyeceğini söyledi.

    AS'a konuşan Casillas, "Açıkçası Barcelona'nın son haftalardaki performansı bana göre bir şey ifade etmiyor. İki takımın form durumları şu an oldukça farklı fakat bu final maçında her şey farklı olabilir. Kazanmayı çok istiyoruz. Kral Kupası'nda şu ana kadar çok iyiydik. Bu kupayı kazanmak da bizim için iyi bir ödül olacak." ifadelerini kullandı.

    Zorlu bir maç olacağını da belirten Casillas, Cristiano Ronaldo'nun sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek olmasıyla ilgili ise, "Elbette bizim için büyük bir kayıp. Jese, Arbeloa ve Marcelo'nun da sakatlıkları bulunuyor. Ancak önemli olan sahada olacak olanların ne yapacağı. Takım olarak hazırız ve kendimize güveniyoruz." diye konuştu.

    Casillas, Lionel Messi hakkında sorulan soruya ise şöyle yanıt verdi: "Messi beni endişelendirmiyor. Onun performansı sadece takımı Barcelona'yı ilgilendiriyor. Ben kendi takım arkadaşlarıma odaklanmış durumdayım."

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Iker Casillas Barcelona İspanya Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title