Haberler

Cartoon Network'ten Yeni Mobil Oyunu Satışa Sunuldu

Güncelleme:

Cartoon Network ve Sleep Ninja Oyunları; iOS, Android ve Amazon platformlarında yer alan yeni bir mobil oyun olan "Monsters Ate My Birthday Cake"i satışa sundu.

Canavarlar, pastalar, destansı maceralar, bulmacalar, gizli yollar, eğlenceli şakalar ve wiener cinsi köpeklerle dolu bu büyüleyici oyun; sevimli, acayip, görsel olarak çekici, her zaman eğlenceli, temelinde ise arkadaşlık ve takım çalışmasına dayanan, çevreci, doğa ve macera temalı bir bulmaca oyunu.

Oyun, hem insanların hem de canavarların yaşadıkları sihirli Gogapoe Adası'nda başlıyor. Bütün trajedi, kötü Kral Boogin ve Kralın Booginler adındaki tehlikeli canavarlarının ufak Niko'nun doğum günü pastasını çalmalarıyla başlarken pastayı geri almak amacıyla devam eden olaylar Gogapoe'nin kaderini belirleme savaşına dönüşüyor.

Önüne çıkan engelleri ortadan kaldırmak ve düşmanlarını küçük düşürmek için çıktığı bu yolda Niko'ya dost canavarlar eşlik ediyor. Bulmaca çözme becerilerini birden fazla dost canavara paylaştıran Niko; kötü canavarları kafa atarak, dondurucu nefes, koku bulutları gibi özel güçlerle yeniyor.

İnsanlar ve canavarlarla dolu olan Gogapoe Adası'nda oyuncular; akıllara durgunluk veren, heyecanlı oyun seviyelerini keşfedip birer birer aşıyorlar. Yan görevler oyuncuların gizli patikaları ortaya çıkartmalarını, ileri seviyelere geçmelerini ya da Niko'ya özel güçler veren kostümlerin de bulunduğu çok özel hediyeleri kazanmalarını sağlıyor. Yenilikçi dokunmatik kontrolleri sayesinde oyuncular artık dev ve tüylü canavarlar takımını yönetmenin keyfini yaşarken, nostaljik zindan şeklindeki bu macera dolu bulmaca oyununu çözmek için benzersiz yollar çizerek, farklı aksiyonlar alabiliyorlar.

"Monsters Ate My Birthday Cake" adlı oyun şimdi iOS, Android ve Amazon'dan indirilebiliyor ancak indirilen platformlara göre fiyatlar değişiklik gösterebiliyor. Cartoon Network'ün satışa sunduğu en son mobil oyun ve uygulamaların hepsine www.cartoonnetwork.com.tr/mobile sitesinden ulaşabilirsiniz.

"Monsters Ate My Birthday Cake" (Canavarlar Doğum Günü Pastamı Yedi) için kısa bölüm tanıtımını buradan izleyebilirsiniz:

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cake Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title