Haberler

Çarşıbaşı Meslek Yüksekokulu ve Fakülte Yaptırma ve Yaşatma Derneği, Genel Kurulu Yapıldı

Çarşıbaşı Meslek Yüksekokulu ve Fakülte Yaptırma ve Yaşatma Derneği, 1. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Çarşıbaşı Meslek Yüksekokulu ve Fakülte Yaptırma ve Yaşatma Derneği, 1. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Çarşıbaşı Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen genel kurula Çarşıbaşı Belediye Başkan Vekili Ali Osman Demir, CHP İlçe Başkanı Mustafa Mor, Saadet Partisi İlçe Başkanı İsa Demir, çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri, işadamları ve esnaf katıldı.

Divan Başkanlığı'nı Tarım Kredi Kooperatifi Başkanı Abdurrahman Çolak'ın yaptığı kongrede faaliyet raporlarının okunması ve yönetim ibrasının ardından konuşmalar yapıldı.

Derneğin Kurucu Başkanı Mehmet Genç, İstanbul'daki işleri nedeniyle yeniden yönetim kurulunda olamayacağını belirtilerek, "Umut ediyorum Çarşıbaşı, yeni yönetim kurulunun çalışmaları kaymakam ve belediye başkanımızın desteği ile bir meslek yüksekokulu ya da fakülteye kavuşacaktır. Bu güç ve irade Çarşıbaşı'nda vardı" dedi.

Ardından hazırlanan tek liste ile gidilen seçime 54 üyeden 34'ü katıldı. Seçimde, 31 oy alan derneğin yeni yönetim kurulunda Erdinç Ertuğral, Hasan Akkan, Halil Kul, Tayyar Sevgi, İsmail Mor, denetleme kurulunda ise Barbaros Sevgi, Abdurrahman Çolak ve Turan Kaynar yer aldı. - Trabzon

Kaynak: AA / Yerel

Osman Demir İsa Demir Çarşıbaşı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title