Haberler

Çarşıbaşı Belediyesinin Altyapı Çalışmaları

Çarşıbaşı Belediyesi, mahalle yollarında betonlama çalışmalarına devam ediyor.

Çarşıbaşı Belediyesi, mahalle yollarında betonlama çalışmalarına devam ediyor.

Büyükdere Mahallesi'nde tamamlanan 2 kilometre beton yol, düzenlenen törenle açıldı. Açılışa Kaymakam Özkan Demir, Garnizon Komutanı Ömer Erhan, Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz, İl Genel Meclis Üyeleri İbrahim Öztürk, Halil Kul, AK Parti İlçe Başkanı Zekeriye Karaçengel, CHP İlçe Başkanı Mustafa Mor, daire amirleri, belediye meclis üyeleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Yılmaz, yaptığı konuşmada, bu yıl betonlama çalışmalarından en büyüğünü Büyükdere Mahallesi'nde yaptıklarını ifade ederek, şunları söyledi:

"Henüz yolun tamamını yapamadık ama bu bir başlangıç dedik. Biz bu yolu bitirmeden açılış yapmayı düşünmüyorduk ama muhtarımızın ısrarıyla 2 kilometrelik bölümünün açılışını gerçekleştiriyoruz. Ortalama 8 metre genişliğinde, 2 kilometre beton yol yaptık. Bu yıl betonlama çalışmalarımız artarak devam edecektir. İnşallah sene sonuna kadar hem bu yolu hem de diğer mahallelerimizin yollarında önemli miktarda betonlama yapmayı hedefliyoruz."

Yılmaz, 1 milyon liralık beton yol hedefini üçe katlamak için çalışmalarının gece gündüz devam ettiğini belirterek, "Çalışmalarımızda bizlere çok büyük destek veren başta Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Erdoğan Bayraktar'a, Bakan Yardımcımız Sayın Muhammet Balta'ya, milletvekillerimize, il ve ilçe teşkilatımıza, il genel meclis üyelerimize, belediye meclis üyelerimize teşekkür ediyorum" dedi. - Trabzon

Kaynak: AA / Yerel

Coşkun Yılmaz Özkan Demir Büyükdere Çarşıbaşı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title