Haberler

Çarşı, E-Bilet'e de Karşı

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından uygulamaya konulan e-bilet sistemi Muğla Beşiktaş Çarşı Grubu üyeleri tarafından protesto edildi.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından uygulamaya konulan e-bilet sistemi Muğla Beşiktaş Çarşı Grubu üyeleri tarafından protesto edildi. Fenerbahçe derbisi öncesi Muğla'dan karayolu ile Beşiktaş maçına gitmek için bir araya gelen yaklaşık 50 kişilik Beşiktaş Çarşı Grubu üyesi öğrenci, Kötekli mahallesinde öğrenci yurtlarına kadar hem yürüdü, hem de slogan attı. Kötekli mahallesinden İstanbul'a gidecekleri minibüse binen öğrenciler şehir merkezinde Sınırsızlık Meydanında toplanarak açıklama yaptılar.

Futbol Federasyonu ve Başkanı Yıldırım Demirören aleyhine slogan atan Çarşı grubu üyesi Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencileri adına açıklamayı bayan öğrenci yaptı. Açıklama öncesi 'Vallahi rezalet, billahi rezalet, geliyor e-bilet" sloganı atan Çarşı Grubu üyeleri, "Kombine bilet nasıl bulacağım diye bir sene öncesinden okul harçlığımdan, çoluk çocuğumun rızkından arttırabilmek için didine didine kıyıya köşeye bir şeyler koymaya çalışan işçiyim, memurum, öğrenciyim emekliyim ben. Kulübümüzün her türlü kampanyasına katkı vermeye çalışan, lisanslı ürünler için harcama yapan ben, hafta içinde en ücra yere gitmek için okulundan, işinden kalan ben. Fişlenmekten asla korkmuyorum. Beşiktaşlı olarak sadece ve sadece fişlenmekten gurur duyarız. Derdimiz bu değil. Yaşayacağımız gol sevincini güvercin kafeslerine hapsedilmesine karşıyız. Biz Beşiktaş'ımızın yanındayız ve hep olduk. Son nefesimize kadar da olacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Taraftarlar 'Yeter, Yıldırım Demirören yeter', 'vallahi rezalet, billahi rezalet, geliyor işte e-bilet' sloganları atarak protestolarını sonlandırdı. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yıldırım Demirören Beşiktaş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title