Haberler

Çarşamba Gençlik Merkezi Tarafından Kumtepe İlkokulu'nun Duvarları Boyandı

Gençlik ve Spor Bakanlığının “Gençlerin İyilik Ağacı” Projesi kapsamında Çarşamba Gençlik Merkezi gönüllüleri Kumtepe İlkokulu'nun duvarlarını boyadı.

Gençlik ve Spor Bakanlığının "Gençlerin İyilik Ağacı" Projesi kapsamında Çarşamba Gençlik Merkezi gönüllüleri Kumtepe İlkokulu'nun duvarlarını boyadı.

Çarşamba Gençlik Merkezi Müdürü Bülent Özkan, proje kapsamında öğrencilerle birlikte Kumtepe İlkokulu'nda Duvar Boyama Şenliğine katıldıklarını söyledi.

Merkezin resim kursu öğretmeni, öğrencileri, personel ve gönüllü öğrencilerden oluşan 20 kişilik ekiple 5 saat süren bir çalışma sonucu okulun duvarlarını boyadıklarını belirten Özkan, "Kumtepe köy okulunun duvarları çizgi film ve çiçek motifleri ile şenlendi. Boyama etkinliği sürerken aynı zamanda gönüllü öğrencilerimizin canlı müzik etkinliği ve yüz boyama etkinliği ile köy okulumuzun öğrencileri mutlu bir gün geçirdi. Böylece Bakanlığımızın İyilik Ağacı'nda bir yaprak daha yeşermiş oldu" dedi. - Samsun

Kaynak: AA / Yerel

Bülent Özkan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title