Haberler

Çarşamba'da Uygulamalı Girişimcilik Kursu

Çarşamba ilçesinde uygulamalı girişimcilik kursu mülakatları tamamlandı.

Çarşamba ilçesinde uygulamalı girişimcilik kursu mülakatları tamamlandı.

Çarşamba Ticaret Borsası, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi tarafından, Samsun İŞKUR İl Müdürlüğü ve KOSGEB Samsun İşletme Geliştirme Merkez Müdürlüğü ortaklığıyla gerçekleşen uygulamalı girişimcilik kursu mülakatları yapıldı.

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen ve 140 kişinin katıldığı mülakatta 75 asil ve 21 yedek girişimci seçilerek kursa katılmaya hak kazandı.

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, uygulamalı girişimcilik eğitiminin, girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak ve girişimcileri iş planı kavramı ile tanıştırarak başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamak amacıyla verildiğini belirterek, "Eğitim sonunda girişimci adayların kendi iş fikirlerine yönelik iş planlarını hazırlayabilecek bilgi ve deneyimi kazanmaları hedefleniyor. Değerli girişimci adaylarımıza kurs süresince bu doğrultuda bilgiler veriliyor." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Samsun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title