Haberler

Çarşamba'da Öğrencilerden Kan Bağışı

Türk Kızılayı Samsun Şubesi ve Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçede bulunan okullarda kan bağışları toplandı.

Türk Kızılayı Samsun Şubesi ve Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçede bulunan okullarda kan bağışları toplandı.

Türk Kızılayı Samsun Şubesi sorumlu hekimlerinden Engin Erdoğan, ilçedeki okulları ziyaret ederek bağışçılardan kan topladıklarını söyledi.

"Bağışçıların ilgisi güzel fakat mevsimsel gribal enfeksiyondan dolayı bağışlarımızda düşüş var" diyen Erdoğan, şöyle devam etti:

"Bugün Çarşamba Anadolu Lisesindeyiz hedefimiz 30 ünite kan bağışı ve şimdiye kadar 20 ünite bağış yapıldı. Etkinliği düzenlemekteki tek amacımız bağışları kabul etmek değil, öğrencilerimize kan bağışının önemini anlatıyoruz bağış konusunda farkındalığı sağlamayı hedefliyoruz ve bugün bunun bilincinde olan gençlerimiz ilerleyen yıllarda da düzenli kan bağışında bulanacaktır. Okullarımızda öğrencilerimizin yaşı genelde 18'den küçük ve onların da velilerine kan bağışı için davetiye gönderiyoruz yaptığımız çalışma sonucu gösterilen ilgiden de memnunuz."

Öğretmen ve öğrencilerin yanı sıra veliler de kan bağışında bulundu.

Çarşamba Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Baş, Türk Kızılayı personeline teşekkür ederek, "Görevli arkadaşlara çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum, kan bağışı konusunda biraz olsun farkındalık yaratabildiysek ne mutlu bizlere. Etkinliğe katılan tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyorum. İlerleyen yıllarda etkinliğimizi sürdürmeye de devam edeceğiz" dedi. - Samsun

Kaynak: AA / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Türk Kızılayı Samsun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title