Haberler

Çarşamba'da Bayram Heyecanı

Çarşamba Belediye Başkanlığı ve İlçe Kaymakamlığı tarafından ortak düzenlenen bayramlaşma programına protokol ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çarşamba Belediye Başkanlığı ve İlçe Kaymakamlığı tarafından ortak düzenlenen bayramlaşma programına protokol ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çarşamba İlçesinde, Kurban Bayramı bayramlaşma programı Adapark Göl Restoran'da gerçekleştirildi. Bayramlaşmaya Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, AK Parti Eski Milletvekili Mustafa Çakır, Belde Belediye Başkanları, siyasi parti yöneticileri, kamu kurumları yöneticileri, il genel ve belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Program da açık büfe servis yapıldı.

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, bu bayram da, diğer bayramlarda olduğu gibi ilçe halkının rahat bir şekilde bayramlarını idrak edebilmeleri için yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyledi.

Çarşamba İlçesinde, Kurban Bayramın 1. gününde çevre kirliliğine sebep olacak durumların yaşanmadığını belirten Başkan Hüseyin Dündar, "Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesindeki personelimiz görevlerini layıkıyla yerine getirerek ilçemizde oluşabilecek kötü görüntülerin önüne geçtiler. Zabıta ekiplerimiz de kurban satış yerlerini ve kesim alanlarını kontrol altına alarak vatandaşımızın mağdur olmamasını sağladılar. Kurban Bayramı öncesi mezarlıklarımızın cevre temizliğini yapmıştık. Hemşehrilerimiz mezarlık ziyaretlerini huzur içerisinde gerçekleştiriyor" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kurban Bayramı Hüseyin Dündar Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title