Haberler

    'Kadından İmam Olur mu?' Tartışması Stüdyoyu Karıştırdı

    Güncelleme:

    Kadından imam olmayacağını savunan İlahiyat Araştırmacısı Habibe Ayvacı Tv em'deki 'Gerçekler' programında beyaz çarşafının üzerine kravat takınca stüdyo karıştı.

    Tv Em'de yayınlanan 'Gerçekler' programında İlahiyat Araştırmacısı Habibe Ayvacı beyaz çarşafının üzerine kravat taktı. 'Kadın İmam Olur mu?' tartışmasının yapıldığı programda Ayvacı çarşafın üstüne kravat takarak kadının imam olamayacağını savundu.

    STÜDYO KARIŞTI

    Ayvacı'ya sert çıkan konuklar 'Seni kim hakim yaptı' diyerek sert tepki gösterdi ve stüdyo bir anda karıştı. Görüntüler sosyal medyada tartışma yarattı.


    Kaynak: Milliyet.com.tr / Komik - İlginç

    Medya Komik - İlginç Haberler

    Bakmadan Geçme

    İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
    500

    Yorumlar (45)

    Andreas Jungbulut Mobil-IOS:

    hiritiyanlar daha dürüst gerçek Müslüman kalmamış ben eskiden Anadolu'yu gezdim çok iyi insan vardı şimdi hep üçkagıtcı olmuşlar benım tespitim bu darılmayın ama maalesef böyle

    37
    17
    yanıtYanıtla
    SelimMobil-IOS:

    Yıl olmuş 2014 sonu bize neler izlettiriyorlar nelerle uğrasıyoruz .3 tane deli tv de çıkmış milleti boşyere uğrastırıyor .

    43
    2
    yanıtYanıtla
    kadından imam olur mumobilWeb@haberler.com:

    İkinci Adnan oktar vakası

    33
    3
    yanıtYanıtla
    DüriyemMobil-ANDROID:

    manyak bunlar herhangi bir islam ilmihalini açın sorunun cevabı 1500 yıldır orada var

    32
    3
    yanıtYanıtla
    bbbbbmobilWeb@haberler.com:

    Sözde ilahiyatcı savunduğu şeyden haberi yok. Dudakta ruj gözde sürme. Sürüyosun tamam da dinle ilgili konuşma. tezatlıklar yığını cahil kadın

    26
    8
    yanıtYanıtla
    AntepliMobil-IOS:

    Dogru kadin imam olmucaklari anlatiyor gerizekali milet okumadan yorum atiyor iste

    29
    3
    yanıtYanıtla
    abizer:

    olur olur bu zihnyet yurudukce ulkede daha cok sey olur ornegin haram parayla cami yapmak hirsizlik yapip benyapmadim baskalari koymus demek hirsizi yakalayan poluslere nicin yakaladin diye gorevden almak olan seyler ulke yalanlarla iftirallarla yuruyen bir duzenimiz far allah sonumuzu hayirli etsin

    11
    21
    yanıtYanıtla
    yigitmobilWeb@haberler.com:

    Deccallar yine ortaya çıktı kadından imam olur diyenler karılarını gönderirlermi başka erkeklerin yanında namaz kılmaya acaba

    26
    4
    yanıtYanıtla
    MuradovMobil-IOS:

    Suc bu kadinda degil bunu insan diye tv ye cikaranda

    21
    9
    yanıtYanıtla
    mrym:

    kadından imam olmaz terbiyesizliğin bukadarı nereye gelddik böyle

    26
    3
    yanıtYanıtla
    Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title