Haberler

Carrefoursa'dan 4 Farklı Ramazan Kolisi

CarrefourSA, Ramazan ayına özel hazırladığı 4 farklı Ramazan kolisini 34,90 TL ila 98,90 TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuyor.

CarrefourSA, Ramazan ayına özel hazırladığı 4 farklı Ramazan kolisini 34,90 TL ila 98,90 TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuyor.

Şirket açıklamasına göre, CarrefourSA her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan kolileriyle iftar ve sahur sofralarında yer alıyor. CarrefourSA'da "Klasik Ramazan Kolisi", "Süper Ramazan Kolisi", "Mega Ramazan Kolisi" ve "Lüks Ramazan Kolisi" olmak üzere dört farklı çeşitten oluşan koliler, 34,90 TL ila 98,90 TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.

CarrefourSA ayrıca, bu yıl Ramazan ayında bir ilke imza atarak "Sihirli Torba" kampanyası başlatıyor. CarrefourSA Kart ve CarrefourSA Venüs Kart ile yapılan 60 TL ve üzeri alışverişlerde müşterilere sihirli torba hediye ediliyor. 14 Haziran'dan itibaren CarrefourSA marketlerinden yapılacak alışverişlerde sihirli torbası ile alışverişe gelen müşterilere, birçok tanınmış markanın seçili ürünlerinde yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor.

Değeri 34,90 TL olan "Klasik Ramazan Kolisi"nde 13 adet Carrefour markalı ürün yer alırken, 54,90 TL değerindeki "Süper Ramazan Kolisi" Yudum, Biryağ, Tukaş, Torku, Doğadan, Marmarabirlik, Nestle, Knorr, Bizim Mutfak, Tamek, Coca Cola, Çamlıca ve Didi markalı 22 ürün içeriyor.

"Mega Ramazan Kolisi" ise Yudum, Biryağ, Torku, Tukaş, Lipton, Nestle, Marmarabirlik, Kenton, Knorr, Tamek, Çamlıca ve Coca Cola markalı 25 adet ürünü içeriyor ve 65,90 TL'den satışa sunuluyor. 98,90 TL'lik "Lüks Ramazan Kolisi"nde de Yudum, Reis, Bizim Mutfak, Tamek, Jacobs, Kurukahveci Mehmet Efendi, Torku, Balküpü, Tat, Coca Cola, Akmina ve Lipton markalı 33 ürün yer alıyor.

Ramazan kolileri için marketlerden ve "444 10 00" numaralı hattan sipariş verilebilirken, "www.carrefoursa.com" internet adresinden de satın alınabiliyor.

Kaynak: AA / Güncel

Coca Cola Çamlıca Nestle Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title