Haberler

Çarptığı Simitçi Ölünce Kaçan Güvenlik Görevlisi Yakalandı

Konya'da 3 gün önce simitçi 51 yaşındaki Muhittin Yılmaz'a yönetimindeki hafif ticari araçla çarpıp ölümüne neden olan özel güvenlik görevlisi 27 yaşındaki Mustafa T. saklandığı evde yakalandı. Polis kaza seyyar arabasıyla giden Yılmaz'a çarptıktan sonra kaçan Mustafa T.'yi güvenlik kamerası görüntülerinden saptadı.

Kaza, merkez Karatay İlçesi Cemil Çiçek Caddesi'nde çarşamba günü saat 05.30 sıralarında meydana geldi. Bir bankadan emekli olan ve adliye binası önünde seyyar çay ve simit satan Muhittin Yılmaz, 3 tekerlekli bisikletiyle adliye önüne giderken, bir araç çarpıp kaçtı. Adliye binasına 800 metre uzaklıktaki kazada Muhittin Yılmaz, devrilen üç tekerlekli bisikletin yanında öldü. Yılmaz'ın cansız bedeni ceset torbasına konulup götürülürken, etrafa saçılan simit, poğaça ve bozuk paralar polis, tarafından toplayıp bir poşete konuldu.

Polis, kaçan sürücü ve aracın plakasını belirlemek için çalışma başlattı. Kazanın olduğu cadde üzerinde 20 iş yerinin güvenlik kamerasını incelendi ve kazanın olduğu saatte caddeden özel güvenlik şirketine ait bir aracın ön camı kırık şekilde geçtiğini belirledi. Şirketle irtibata geçen ekipler, o saatlerde aracı güvenlik görevlisi Mustafa T.'nin kullandığını öğrendi. Ehliyeti de olmadığı saptanan Mustafa T.,'nin evinin etrafında araştırma yapan polis, şüphelinin kullandığı aracı oturduğu eve yakın bir sitenin bahçesinde buldu.

Polis tarafından saklandığı evde yakalanan Mustafa T. kaza yaptığını itiraf etti, "Bir anda önüme çıktı ve çarptım. Kafasında çok kan akınca korkup kaçtım" dedi. Mustafa T.'nin sorgusundan sora adliyeye sevk edilmesi bekleniyor. - Konya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muhittin Yılmaz Karatay Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (1)

MEHMET CAN:

ALLAH RAHMET ETSİN. MEKANI CENNET OLSUN. AİLESİNE ALLAH SABIRLAR VERSİN. DEĞERLİ BİR DOSTUMDU.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title