Haberler

Çarptığı Gencin Ölümüne Neden Olup Kaçan Sürücü Yakalandı

Güncelleme:

Edirne'de geçen cumartesi gecesi yolda yürürken aracıyla çarptığı Osman Şinas'ın ölümüne neden olan ve kaçan M.Y., jandarma tarafından yakalanıp gözaltına alındı.

Edirne'nin Keşan ilçesinde geçtiğimiz Cumartesi gecesi yolda yürüyen 23 yaşındaki Osman Şinas'a aracıyla çarparak öldüren ve olay yerinden kaçan sürücü M.Y gözaltına alındı. M.Y.'nin Şinas'a çarptıktan sonra olay yerine dönerek, araçtan kopan ve üzerinde plaka takılı olan tamponu alıp kaçtığı belirlendi.

ÇARPTIKTAN SONRA OLAY YERİNDEN KAÇTI

Cumartesi günü Keşan'dan Çanakkale'nin Gelibolu ilçesine doğru yaya olarak giden Osman Şinas'a, plaka ve sürücüsü bilinmeyen bir araç çarptı. Şinas olay yerinde hayatını kaybederken, kimliği belirsiz sürücü durmayıp aracıyla kaçtı.

ARAÇ, GÜVENLİK KAMERALARINDAN TESPİT EDİLDİ

Keşan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, kırık cam parçaları ve araçtan düştüğü değerlendirilen sileceğe el koydu. Çevrede bulunan akaryakıt istasyonları ve iş yerlerinin de güvenlik kamerası görüntüleri incelemeye alındı. Jandarma, yaptığı araştırmada aracın ilçeye bağlı Mahmutköy'de yaşayan M.Y.'ye ait otomobil olduğunu tespit etti. Olayın yaşandığı gece köye kazalı aracıyla döndüğü belirlenen M.Y. yakalanarak, gözaltına alındı. Otomobil ise incelemenin ardından otoparka çekildi.

OLAY YERİNE DÖNÜP, KOPAN TAMPONU ALDI

M.Y.'nin jandarmadaki ifadesinde Osman Şinas'a çarptıktan sonra panikleyerek kaçtığını, daha sonra ise olay yerine dönerek araçtan kopan ve üzerinde plaka takılı olan tamponu alarak uzaklaştığını söylediği öğrenildi.

Şüpheli M.Y., işlemlerinin ardından hastanede sağlık kontrolünden geçirilerek, Keşan Adliyesi'ne sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bahçeköy Gelibolu 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title