Haberler

Çarmuzu Yolu Genişletiliyor

Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalar kapsamında, yol güzergahında bulunan 3 ev kamulaştırılarak yıkıldı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından 2013 yılında 7 metre genişlikten 30 metreye çıkarılarak bulvar haline getirilen Çarmuzu yolunun devamında, 400 metrelik mesafede daha yol genişletme çalışması yapılıyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından, yolun yeni genişletilen 400 metrelik kısmında öncelikle altyapı çalışmaları yapılacak. Bu çalışmaların tamamlanmasından sonra ise yol, kaldırım, aydınlatma ve peyzaj düzenleme çalışmaları yapılacak.

Çakır: Çarmuzu Yolu Kuzey Kuşak yoluyla birleşecek

Çarmuzu Yolunu, Kuzey Kuşak Yolu ile birleştireceklerini vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, bu sayede çevre yolunun trafik açısından rahatlayacağını söyledi.

Başkan Çakır, "Yolumuz; İskender, Salköprü, Çarmuzu, İlyas ve Kaynarca mahallelerimizin de ana yolu durumunda. Hatunsuyu Mahallesine kadar uzayan bu 4 kilometrelik yolumuzun Kaynarca Mahallesi sınırları içinde kalan 1300 metrelik bölümünde de çalışmalar yapıyoruz. Gelecekte Malatya'nın kalbi olacak bu yollar bölgede bulunan mahallelerimizin de gelişimine ciddi katkılar sağlayacak" şeklinde bilgiler verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Çakır Kaynarca Malatya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title