Haberler

    Carmedya Şubat Sayısı Yayında

    CARMEDYA.COM – CARMEDYA’nın 61 sayfalık Şubat sayısı yayına girdi.

    CARMEDYA’nın 61 sayfalık Şubat sayısı yayına girdi. 7.2 mb boyuta sahip ücretsiz dergiyi aşağıdaki linklerden veya www.carmedya.com adresli sitedeki dergi kapağı görsellerine tıklayarak kısa sürede ve yüksek görüntü kalitesiyle indirebilirsiniz.


    Carmedya’nın 58. sayısında Infiniti’nin Q60 ve Hyundai’nin Santa Cruz konseptleriyle tepeden tırnağa yenilenerek, ülkemizde satışa sunulan 5. nesil Opel Corsa’nın Türkiye şartlarındaki sürüş izlenimini okuyabilirsiniz.


    Ocak ayının önemli gelişmelerini bulabileceğiniz yeni sayıda, 4 farklı modelin sürüş izlenimine yer veriliyor. Derginin Şubat ayı konukları BMW 218i Active Tourer, MINI Cooper D 5 Kapı, Peugeot 308 1.2 Puretech ve Ford Focus HB 1.6 Duratec…


    Her zaman olduğu gibi yine İleri Sürüş Teknikleri Uzmanı Yener Gülünay’ın Güvenli Sürüş ile ilgili bilgilendirici yazılarını da Şubat sayısında okuyabilirsiniz. Bu köşenin yeni konusu buz ve karda sürüş teknikleri…


    Keyifle okumanız dileğiyle…


    http://www.carmedya.com


    Carmedya Şubat 2015 sayısını indirmek için tıklayın


    Carmedya Şubat 2015 sayısını sayfada açmak için tıklayın


    Carmedya Şubat 2015 sayısını Joomag ile okumak için tıklayın


    Carmedya Şubat 2015 sayısını Issuu ile okumak için tıklayın


    Facebook’ta beğen


    Twitter’da takip et


    Google+’da izle


    Pinterest’te takip et

    Kaynak: Carmedya.com / Otomobil

    Santa Cruz Infiniti Otomobil Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title