Haberler

    Carmedya Kasım Sayısı Yayında

    CARMEDYA.COM – CARMEDYA’nın 155 sayfalık Kasım sayısı yayına girdi.

    CARMEDYA’nın 155 sayfalık Kasım sayısı yayına girdi. 19.3 mb boyuta sahip ücretsiz dergiyi aşağıdaki linklerden veya www.carmedya.com adresli sitedeki dergi kapağı görsellerine tıklayarak kısa sürede ve yüksek görüntü kalitesiyle indirebilirsiniz.


    55. sayıda rekabetin iyice kızışacağı B segmentinin tepeden tırnağa yenilenen çok önemli iki modeli Opel Corsa ve Hyundai i20’nin ilk sürüş izlenimlerini bulabilirsiniz. Yine aynı şekilde daha önce Alp Dağları’ndaki izlenimlerle dergide  yer bulan BMW’nin tarihindeki ilk önden çekişli ve ilk MPV otomobili 2 Serisi Active Tourer’ın da Türkiye şartlarındaki  izlenimleri okuyabilirsiniz.


    Ekim ayının önemli gelişmelerini bulabileceğiniz Kasım sayısında, Koluman Motorlu Araçlar Otomobil Satış ve Pazarlama Direktörü  K. Altuğ Erciş ile Türk otomobil pazarı üzerine gerçekleştirilen keyifli bir sohbete de yer veriliyor.


    Carmedya’nın bu sayısında 5 farklı modelin sürüş izlenimini bulacaksınız. Derginin Kasım ayı konukları BMW X3 sDrive20i, VW Scirocco 1.4 TSI, Nissan Juke 1.5 dCi, Seat Leon Cupra ve Honda Civic Sedan 1.6 Executive LPG…


    Her zaman olduğu gibi yine İleri Sürüş Teknikleri Uzmanı Yener Gülünay’ın Güvenli Sürüş ile ilgili bilgilendirici yazılarını ve motorsporlarının duayen isimlerinden Poyraz Savcı’nın ise motorsporları kritiklerini Padok köşesinde okuyabilir, Karne bölümünde ise Barış Terun tarafından incelenen Opel Astra modelinin ikinci el karnesini bulabilirsiniz.


    Derginin olmazsa olmazı motorsporları bölümümüzde ise F1 ABD GP, MotoGP Malezya GP, WRC İspanya Rallisi, Ferrari Racing Days, Türkiye Pist Şampiyonası ve Türkiye Offroad Şampiyonası  ile ilgili haberleri takip edebilirsiniz.


    Keyifle okumanız dileğiyle…


    http://www.carmedya.com


    Carmedya Kasım 2014 sayısını indirmek için tıklayın


    Carmedya Kasım 2014 sayısını sayfada açmak için tıklayın


    Facebook’ta beğen


    Twitter’da takip et


    Frienfeed’de takip et


    Google+’da izle

    Kaynak: Carmedya.com / Otomobil

    Türkiye Corsa Opel Otomobil Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title