Haberler

    Carmedya Eylül Sayısı Yayında

    CARMEDYA’nın 139 sayfalık Eylül sayısı yayına girdi.

    CARMEDYA’nın 139 sayfalık Eylül sayısı yayına girdi. 16.5 mb boyuta sahip ücretsiz dergiyi aşağıdaki linklerden veya www.carmedya.com adresli sitedeki dergi kapağı görsellerine tıklayarak kısa sürede ve yüksek görüntü kalitesiyle indirebilirsiniz.


    Eylül ayının önemli gelişmelerini bulabileceğiniz Eylül sayımızda, Jeep’in tepeden tırnağa yenilenen Cherokee modeli hakkında Dalaman – Fethiye – Göcek yollarındaki ilk sürüşünden izlenimler yer alıyor.


    Renault’nun detayları açıklanan yeni nesil sporcusu Renault Sport R.S. 01 modeli ve geçtiğimiz ay ilk görüntüleri yayınlanan Hyundai’nin Yeni i20 modelinin coupe versiyonunu çizimlerini bu sayıda bulabilirsiniz.


    Toplam altı farklı modelin sürüş izlenimini okuyabileceğiniz yeni sayıda Audi S3 Sportback 2.0 TFSI S Tronic, Mazda3 HB 1.5 AT, Opel Astra 1.6 CDTi, Hyundai Elantra 1.6 CRDi AT, VW Polo 1.2 Comfortline DSG, Ford Tourneo Courier 1.6 TDCi modelleri hakkındaki izlenimlere uaşabilirsiniz.


    Her zaman olduğu gibi yine İleri Sürüş Teknikleri Uzmanı Yener Gülünay’ın Güvenli Sürüş ile ilgili bilgilendirici yazılarını ve motorsporlarının duayen isimlerinden Poyraz Savcı’nın ise motorsporları kritiklerini Padok köşesinde okuyabilirsiniz.


    Derginin olmazsa olmazı motorsporları bölümümüzde ise F1 Belçika GP, MotoGP İngiltere GP, WRC Almanya Rallisi, 43. AVIS Boğaziçi Rallisi ve V1 Challenge İzmir Yarışı ile ilgili haberleri takip edebilirsiniz.


    Keyifle okumanız dileğiyle…


    http://www.carmedya.com


    Carmedya Eylül 2014 sayısını indirmek için tıklayın


    Carmedya Eylül 2014 sayısını sayfada açmak için tıklayın


    Facebook’ta beğen


    Twitter’da takip et


    Frienfeed’de takip et


    Google+’da izle

    Kaynak: Carmedya.com / Otomobil

    Fethiye Dalaman Eylül Jeep Otomobil Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title