Haberler

Carlos Arroyo, Parasını Alamadığı İçin Galatasaray'dan Ayrıldı

Güncelleme:

Galatasaray Liv Hospital'ın en önemli oyuncularından Carlos Arroyo, parasını alamadığı için takımdan ayrıldı.

Ve Arroyo ipleri kopardı! Galatasaray Liv Hospital'da Carlos Arroyo, sosyal medya hesabından sarı-kırmızılı takımdan ayrıldığını duyurdu.

"ÇOK ÜZÜLEREK AYRILDIĞIMI BİLDİRMEK İSTİYORUM"

Menajerlik şirketinin sitesine açıklamalarda bulunan Arrroyo, "Çok üzülerek Galatasaray'dan ayrılma kararı aldığımı bildirmek istiyorum, bu kararı uzun bir düşünme süreci sonunda aldım, bu değişken finansal şartlar altında Galatasaray'la devam etmem mümkün değil.
Tutkulu Galatatasaray taraftarına 3 yıldır bana gösterdikleri saygı nedeniyle teşekkür ediyorum, her zaman kalbimde olacaklar." dedi.

"ÇOK ÖZLEYECEĞİM"

Ergin Ataman'dan övgüyle bahseden Arroyo, "Koçum Ergin Ataman'a da 3 yıldır verdiği destek için teşekkürler. Bana her zaman iham veren takım arakadaşlarımı da çok özleyeceğim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Liv Hospital Carlos Arroyo Ergin Ataman Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (17)

AHİİBABA:

BİR FENERBAHÇELİ OLARAK YAZIYORUM BUNLARI. . GALATASARAYIN LİG VE EUROLEGUE MAÇLARI SEYRETMEK ARROYO İLE BAMBAŞKAYDI. AMA ARTIK CARTER, ENDER VE SİNAN İLE YOLA DEVAM EDECEKLER. . . İŞLERİ ÇOK ZOR. . .

19
1
yanıtYanıtla
cem idamobilWeb@haberler.com:

Şjkeci leş kargaları uçuşmuş hemen. Oğlum nasıl bir yüz var sizde hala yorum yazabiliyosunuz.şikeci emek hırsızı azizin tuttuğu finolar insanlığin yüz karaları

6
13
yanıtYanıtla
hakki:

Ne kadar para o kadar köfte , adam haklı beyler

16
1
yanıtYanıtla
Mehmet TiryakiMobil-IOS:

Hırsız cincon çaldığın paraların bir kısmını da basketbolunuzun 1 numarasına verseydiniz

10
6
yanıtYanıtla
emre sağlam:

YAZIKLAR OLSUN BUNDAN SONRA BİR GALATASARAYLI OLARAK BASKETBOL MAÇLARINI İZLEMEME KARARI ALIYORUM CUMA GÜNKÜ OYNANACAK OLAN REALMADRİD MAÇI BİLETİMİ YIRTIP ATIYORUM. ARTIK DEVLETİN BU İŞE EL ATMASI GEREK

10
3
yanıtYanıtla
cabo bakumobilWeb@haberler.com:

4 yildizi. kadikoyde alicaz

5
5
yanıtYanıtla
AHİİBABA:

TÜRKİYEDE Kİ EN İYİ GARD LARDAN BİRİ. BELKİDE EN İYİSİ. OYUN ZEKASI TARTIŞILMAZ. . .

7
0
yanıtYanıtla
HakanmobilWeb@haberler.com:

Kim olsa aynısını yapar, kim bedava çalışırki, Galatasaray bildim bileli maddi kriz içinde, takımı kaybetmezse iyidir.

6
1
yanıtYanıtla
mstMobil-ANDROID:

daha iyi gunleriniz soma yardim parasini bile yediniz allah daha beter etsin

4
2
yanıtYanıtla
1905Mobil-ANDROID:

hey finibahce cik cik gazozbahce

1
5
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title