Haberler

Çare Bulunamıyor!

Beşiktaş, son 10 yıllık dönemde, Dany ile birlikte 17 stoper transfer etti.

Beşiktaş, 100. yıl şampiyonluğunun ardından stoperde bir türlü istikrarı sağlayamadı. Beşiktaş'ta Zago, Ronaldo, Ahmet Yıldırım üçlüsünün ardından 10 yılda 17 stoper transfer edilirken, bu gelenek ara transferde de sürdü.

" Galatasaray'a dönmeyeceğim"

Yıldırım Demirören'in başkanlığı ile başlayan 2004 yılından itibaren Mustafa Doğan, Çağdaş Atan, İbrahim Toraman, Koray Avcı, Kürşat Duymuş, Baki Mercimek, Lamine Diatta, Gordon Schildenfeld, Tomas Sivok, Tomas Zapotocny, Matteo Ferrari, Ersan Gülüm ve Egemen Korkmaz alındı.

Mustafa Doğan, Baki Mercimek, Lamine Diatta ve Egemen Korkmaz'ı bedelsiz transfer eden Demirören, diğer 9 futbolcu için kulüplerine 21.3 milyon euro bonservis ödedi. Yaklaşık 60 milyon liralık ödeme de futbolcuların kendisine yapıldı.

Fikret Orman ise 1.5 sezonda 3 stoper transfer etti, altyapıdan Atınç Nukan da A takıma alındı. Orman'ın ilk stoper transferi Julien Escude oldu. Sezon başında Pedro Franco'yu kadrosuna katan Beşiktaş'ın, Fikret Orman dönemindeki son stoper transferi ise Galatasaray'dan kiralanan Dany Nounkeu. Bu futbolcular içinde sadece Pedro Franco için 2.4 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Escude'ye iki yıl için 5.5 milyon lira verilirken, Dany'e ise yıl sonuna kadar 1.8 milyon lira ödenecek.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Yıldırım Demirören Dany Nounkeu Galatasaray Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title