Haberler

Cardtek Group, Ödeme Sistemleri Sektörünün En Önemli Fuarlarında

Güncelleme:

Cards & Payments Middle East'de, anında kart basım için geliştirilen Ultimate Self Service Kiosk ürününün lansmanını yapacak.

Cardtek Group, Las Vegas ve Dubai'de Ödeme Sistemleri Sektörünün En Önemli Fuarlarında

Cardtek'in Dubai'deki şirketi Cardtek Middle East, Birleşik Arap Emirlikleri'nin en büyük ödeme teknolojileri fuarı Cards & Payments Middle East'de, anında kart basım için geliştirilen Ultimate Self Service Kiosk ürününün lansmanını yapacak. Grubun Chicago'daki şirketi Cardtek USA ise, ABD'nin EMV'ye geçişinin yaklaştığı bu süreçte, ödeme sistemleri endüstrisinin ihtiyacı olan tüm yazılım ve donanım ürünlerini Las Vegas'da düzenlenen Cartes Amerika fuarında sergilemeye hazırlanıyor.

Cardtek ME, Birleşik Arap Emirlikleri'nin en büyük akıllı kart, ödeme ve ID organizasyonu olan Cards & Payments Middle East 2014 fuarına katılıyor. Cardtek ME, gerek Avrupa, gerekse ABD pazarlarındaki başarısının ardından Ortadoğu pazarının da lideri olacağını öngördüğü, anında kart basım için tasarlanan Ultimate Self Service Kiosk (ilk self-servis sistemi *Geleceğin Şubesi) ürününü fuarda tanıtmaya hazırlanıyor. Grubun, bankacılık ve finans, perakende, mobil ödeme, şehir için ulaşım ve kamu gibi çeşitli sektörleri kapsayan ödeme çözümlerinde geliştirdiği en yeni ürünleri 13-14 Mayıs'ta Dubai'de sergilenecek.

2010 yılından bu yana Kuzey Amerika'da ödeme sistemleri yazılımları ve kart basım sistemleri konusunda bankalara hizmet sağlayan Cardtek USA ise, 13-15 Mayıs tarihlerinde Amerika'nın Las Vegas kentinde düzenlenecek CARTES Amerika 2014 fuarına sektöre öncülük eden ürünleriyle hazırlanıyor. Ekim 2015'te devreye girecek EMV tabanlı çipli kartlarla, ABD'de sahtecilik kaybının 6 milyar dolardan, 2 milyar dolar seviyesine düşeceği ön görülüyor. Yaklaşık 1 milyar kartın dönüşümüyle ortaya çıkacak dev Pazar için Cardtek USA'nın deneyimli yönetim ekibi, EMV'ye geçişle ilgili stratejilerini ve Avrupa'da tamamlanan geçiş sürecindeki deneyimlerini ziyaretçilerle paylaşacaklar.

Dubai yapılanmasını ve BAE pazarını değerlendiren Cardtek ME Genel Müdürü Mohamed Abu El Ezz;"Vizyonumuz, grubumuzun sahip olduğu uluslararası uzmanlığı, hızla gelişen Ortadoğu'ya yeniliklerin getirilmesinde kullanmak, bu bölgede lider bir hizmet sağlayıcı ve AR-GE faaliyetleri için bölgesel bir merkez olmak. Vizyonumuz, Anında Kart Basım için geliştirilen ULTIMATE SELF SERVICE KIOSK sisteminin lansmanıyla belirginleşmektedir. Bu son yeniliğimizin yanı sıra sadakat, mobil cüzdan ve NFC ödemeleri gibi bizim diğer uzmanlık alanlarımızla ilgili olarak da bu bölgedeki çeşitli bankaların etkileyici bir şekilde artan talebiyle karşı karşıyayız" dedi.

"Amerika'daki kurumlar EMV geçişine hazırlanırken, bizim amacımız, bu geçiş süreci sırasında başta bankacılık sektörü olmak üzere, EMV' Çipli kart kullanımının olduğu her alanda, tüm gereksinimlerin karşılandığı tek kaynak' olarak hizmet verebilmektir" diyen Cardtek USA Başkanı Gökhan İnönü, "Bu hedefimizi yakalamada bize yardımcı olacak CARTES Amerika fuarına bu yıl da katılıyor olmaktan dolayı heyecanlıyız" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Las Vegas Dubai Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title