Haberler

Çardak: "Türk Polisi Baş Tacımızdır"

MHP Adana Milletvekili Aday Adayı Dr. Demet Çardak, Türk Polis Teşkilatı’nın, kuruluşunun 170. yılına ulaşmanın sevinç ve gururunu yaşadığını ifade ederek, "Türk polisi baş tacımızdır" dedi.

MHP Adana Milletvekili Aday Adayı Dr. Demet Çardak, Türk Polis Teşkilatı'nın, kuruluşunun 170. yılına ulaşmanın sevinç ve gururunu yaşadığını ifade ederek, "Türk polisi baş tacımızdır" dedi.

Çardak, Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, "Türkiye Cumhuriyeti'nin temel değerlerinin ve ilkelerinin yılmaz savunucusu ve bekçisi olan polis teşkilatının, 170 yıldır ülkemizin bölünmez bütünlüğünün ve kamu güvenliğinin sağlanmasında hiçbir özveriden kaçınmadan, gece - gündüz mesai mefhumu gözetmeksizin, çalışmakta ve görevini başarıyla yerine getirmektedir" ifadelerini kullandı.

Çardak, mesajından şunları kaydetti:

"Kentimizde polis teşkilatımız, vatandaşlarımızla iyi bir diyalog kurarak, onların güveninin kazanılmasını sağlamış ve vatandaşlarımızın da katkı ve destekleriyle halkımıza en iyi hizmetin verilmesi için kanunlar çerçevesinde hareket edip, güven zedeleyecek tutum ve davranışlardan kaçınılarak, görevinin bilinci içerisinde, sorumluluk duygusuyla hareket ederek çalışmaktadır. Bundan böyle de aynı ilkeler ve hedefler doğrultusunda gurur ve şevkle polisimizin hizmet vereceğine olan inancım tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle, Türk Polis Teşkilatının 170. kuruluş yıldönümünü bir kez daha kutluyor, ebediyete intikal eden şehitlerimizi ve meslek mensuplarını rahmetle anarken gazi polislerimize sağlık ve afiyetler diler, devletimizin göz bebeği olan polisimizin nice yıllar vatandaşlarımızın da güven ve desteği ile en iyi hizmeti vereceğine olan inancımla, sevgilerimi sunarım." - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Demet Çardak Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

title