Haberler

Cappadox Festivali

Müzik, çağdaş sanat, gastronomi ve açık hava festivali Cappadox'ta, aralarında Iyeoka, Jozef van Wissem, Mino Cinelu, Stefan Micus, Erkan Oğur, Derya Türkan, İlhan Erşahin ve Mercan Dede'nin bulunduğu isimler sahne alacak.

Müzik, çağdaş sanat, gastronomi ve açık hava festivali Cappadox'ta, aralarında Iyeoka, Jozef van Wissem, Mino Cinelu, Stefan Micus, Erkan Oğur, Derya Türkan, İlhan Erşahin ve Mercan Dede'nin bulunduğu isimler sahne alacak.

Pozitif Live'dan yapılan açıklamaya göre, Kapadokya'yı küresel bir festival destinasyonuna dönüştürmeyi amaçlayan festival, 16-18 Mayıs'ta düzenlenecek.

Aralarında, Iyeoka, Jozef van Wissem, Mino Cinelu, Múm, Stefan Micus, Erkan Oğur, Derya Türkan, Alp Ersönmez, İlhan Erşahin ve Mercan Dede'nin yer aldığı isimler, Cappadox için özel tasarlanan alternatif sahne ve mekanlarda konser verecek.

Bezirhane'de Josef van Wissem, Julia Holter, Colleen, Nils Petter Molvaer, Grouper, Mino Cinelu ve Ulaş Özdemir & Mustafa Kılçık sahneye çıkacak. Uçhisar Kale'de Mercan Dede, Mino Cinelu, Hugh Marsh, Iyeoka, Stephan Micus, Erkan Oğur, Derya Türkan ve Alp Ersönmez'in performansları gerçekleştirilecek.

"Wonderland" projesini Cappadox'a taşıyan İlhan Erşahin'in konseri, modern caz ve alaturka köprüsünü Hüsnü Şenlendirici ve Nils Petter Molvaer'in katılımıyla kuracak.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

İlhan Erşahin Mercan Dede Erkan Oğur Kapadokya Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title