Haberler

Capoeira Sporcuları Belediye Başkanı Kasap'ı Ziyaret Etti

Güncelleme:

Rize Emniyet Müdürlüğünde özel harekat polisi olarak görev yapan ve capoeira eğitmeni Volkan Yerşen, Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap'ı ziyaret etti.

Sporcularlarla Kasap'ı makamında ziyaret ederek çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi veren Yereşen, bu sporun karate ve müzik birleşiminden ortaya çıktığını, aynı zamanda gençlerin severek uğraştığını söyledi.

Afrika kökenli enstrümanlar eşliğinde yapılan bu sporun federasyonunun Türkiye'de kurulma aşamasında olduğunu ifade eden Yerşen, "Türkiye genelinde oluşturmuş 8 capoeira sporu derneğimiz ile bu işi Rize'de yapıyoruz. Bundan sonraki çalışmalarımızda ve projelerimizde belediyemizin desteğini bekliyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Kasap ise bu tarz sportif aktivitelerin toplumda yer edinmesinin, özellikle gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak adına fayda sağlayacağını düşündüklerini belirterek, "İlimizde bu tür spor aktivitelerinin ilgi görmesi bizleri son derece memnun etmiştir. Rize Belediyesi olarak bu yolda bizlere düşen görev varsa her zaman elimizden geldiğince destek olmaya çalışırız" diye konuştu.

Ziyaret sonunda sporcular, Kasap'a capoeira gösterisi sundu. - Rize

Kaynak: AA / Yerel

Reşat Kasap Türkiye Afrika Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title