Haberler

Çapkın İş Adamı Murat Varol, Sarışın Güzelle Basıldı

Güncelleme:

Deniz Akkaya ile evleneceği konuşulan ancak sürpriz bir şekilde ayrılık kararı alan iş adamı Murat Varol, Bodrum tatilinde sarışın bir güzelle basıldı.

Deniz Akkaya'nın sürekli ayrılıp barıştığı ve evlilik yolunda karar aldıklarını söylediği sevgilisi Murat Varol, Bodrum'da sarışın bir güzelle görüntülendi.

SIK SIK SARILIP ÖPÜŞTÜLER

Deniz Akkaya'nın dört kez ayrılıp barıştığı Murat Varol, Bodrum'da sarışın bir güzelle objektiflere takıldı. Yalıkavak'taki Mufla Beach'te yeni sevgilisiyle gözlerden uzak tatil yapan işletmecinin keyifli hali dikkat çekti. Baş başa vakit geçiren ikili, sık sık birbirlerine sarılıp öpüştüler. Sevgililerin birkaç gün sonra Çeşme'ye geçecekleri öğrenildi.

MAHKEMELİK OLMUŞLARDI

Daha önce Varol'un kendisini dövdüğü iddiasıyla mahkemeye suç duyurusunda bulunup, uzaklaştırma kararı alan Akkaya, "Bir daha asla bir araya gelmemiz mümkün değil" dediği işletmeciyle 10 yıl sonra yeniden birlikte olmuştu.

EVLİLİK KARARI ALMIŞLARDI

Şubat ayında, evlilik yolunda karar alan ve ilişki terapistine gittiklerini söyleyen Akkaya, "Murat'la üç ay önce ayrıldık. Konuyla ilgili konuşmak istemiyorum" dedi.

Murat Varol ve sarışın güzelin samimiyeti;



Kaynak: Haberler.com / Magazin

Deniz Akkaya Bodrum Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title