Haberler

    Rusya, Kötü Gidişat Nedeniyle Capello'yu Parlamentoya Çağırdı

    Güncelleme:

    Rusya Milli Takımı Teknik Direktörü Fabio Capello, üst üste yaşanan puan kayıplarının ardından hesap vermek zorunda kalacak. EURO 2016 elemelerinde önce İsveç ardından Moldova ile berabere kalarak dört puan kaybeden ve sadece zayıf Liechtenstein'i yenebilen Rusya'da bu durumun rahatsızlık yaratttığı, bu yüzden deneyimli teknik adamın Rus parlamentosu Duma'ya davet edildiği bildirildi.

    HAYAL KIRIKLIĞI YAŞATTI

    Rusya'nın 2018 Dünya Kupası'nın ev sahibi olması nedeniyle futboldaki başarıya ülkede büyük önem verildiği, bu yüzden de alınan kötü sonuçların büyük hayalkırıklığı yarattığına dikkat çekildi. 27 Ekim'deki meclis oturumunda bir sunum yapacak olan İtalyan çalıştırıcının Dünya Kupası ile ilgili konulara da gireceği belirtildi.

    EN ÇOK KAZANAN HOCA

    Öte yandan bu gelişme ülkede şaşkınlıkla karşılandı. Rusya Futbol Birliği onursal başkanı Vyacheslav Koloskov, bir teknik direktörle böylesine bir görüşmenin dünyanın diğer ülkelerinde mümkün olmayacağını söyleyerek uygulamanın absürdlüğüne dikkat çekti.

    Capello yıllık 12 milyon dolarlık kazancıyla dünyanın en çok kazanan milli takım antrenörü olarak ilk sırada yer alıyor. Ancak Dünya Kupası'ndaki başarısızlık ve Avrupa Şampiyonası elemelerine kötü başlangıcın ardından hocaya dört aydır maaşının ödenmediği belirtiliyor.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Rusya Federasyonu Fabio Capello Moldova İsveç Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title