Haberler

Çanta Taşıma Şekliniz Kişiliğinizi Ele Veriyor

Spiritüel Yaşam Danışmanı ve yazar Tuğçe Işınsu'ya cemiyet ve sanat dünyasının ünlü kadınlarının çantalarını nasıl taşıdıklarını gösterdik.

PINAR ALTUĞ

TUTKULARI YOK

Pınar Altuğ ; resimde çantayı sıkı sıkı tutmuş. Genelde temkinli ve kontrolü seven kadın böyle yapar. Başak Burcu olduğu için tutucu çantalar kullanıyor. Renk seçimleri de soft ve toprak tonlarında; yaşamında iniş-çıkış ve fazla tutkuya yer olmayan bir kadın.

DEMET AKALIN

UMURSAMAZ KİŞİLİK

Demet Akalın'ın çantası; kıyafetiyle uyumsuz. Ancak bu durum ünlü şarkıcının çok da umurunda değil; "Ben kendim için giyiniyorum" mesajını vermek istiyor. Büyük çanta; tedbirli olmayı, dikkat çekmeyi ve umursamazlığı vurguluyor.

EBRU GÜNDEŞ

KAFASI KARIŞIK

Ebru Gündeş'in çantası 'belirsiz' bir renkte; bu da kafa karışıklığını simgeliyor. Bu çanta evde el altındaymış da son anda koluna takmış gibi bir hava var; özel bir çanta değil. Ebru Gündeş'in telefonla çantayı aynı elde taşıyor olması da çantasına zaten özen göstermediğini net bir şekilde vurguluyor.

İVANA SERT

DİKKAT DAĞITIYOR

Bu resimde, çanta İvana Sert'in da önüne geçmiş ve müthiş yanlış bir seçim olmuş. İvana, dedikodu ve inişe geçen kariyer yaşantısından sıkıldığı, yorulduğu ve üzüldüğü için masumiyeti simgeleyen beyaza sığınıyor. Fazla yaratıcı veya asil olmayan kişiler, kıyafetleriyle dikkat çekme çabası içinde olur. Bu büyüklükte çanta, dikkati başka yere çekmek içindir!

BEREN SAAT

İLİŞKİDE GİZLİ LİDER

Beren Saat-Kenan Doğulu ilişkisinin gizli lideri olan ünlü oyuncu fotoğrafta geriden geliyor; gururlu, kendinden emin! Her şey siyah ve asil ama ayakkabı-çanta kombinasyonunda detaylarda gizlenen aşk-cazibe-tutku ve 'güç bende' hissi var.

FERYAL GÜLMAN

'ÇOK YORGUNUM'

Mor ve siyah yanyana kullanıldığı zaman otorite, hakimiyet, başkaldırı ve gerçekçiliktir... Çok ilginç veya özel bir çanta kullanmadığının farkında olan Feryal Gülman, çantayı yanda saklıyor. Ayaklarını basış şekli ile daha çok ayakkabılara odağı çevirmek istemiş. Bu çanta ve tutuş şekli aslında gizliden gizliye yorgunluk ifadesi...

AYŞE KUCUROĞLU

"HALA SEKSİYİM"

Leopar çanta; güç, ihtişam ve seksiliktir. Ayşe Kucuroğlu; jetset yaşamın en çok çocuğa sahip olan kadınlarından ve bununla gurur duyuyor. Bu resimde Kucuroğlu'nun kıyafetleri spor ve iddiasız ama leopar çanta ile seksilik desteği arıyor. "Ben hala varım ve taş gibiyim" demek için leoparlı çanta kullanmış.

ÇAĞLA ŞIKEL

LAF OLSUN DİYE ÇANTA ALMIŞ

Karışık, karmaşık ve anlaşılmaz giyinmenin ilginç olduğunu düşünen kişiler var. Özenmemiş havası yaratıp, moda takıntısı yokmuş gibi yapıyor, poz verirken sempatik duruyor ve örgü saç modeliyle daha genç görüneceğini de biliyor... Bu resimde çanta önemsenmemiş, geri planda. Bluzun önünden zaten bir şeyler sarkıp ağırlık yaptığı için Şıkel; küçük ve arkada duracak bir çanta seçmiş. "Bu aralar hiçbir şeyi çok takmıyorum!" diyor...

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Ayşe Kucuroğlu Tuğçe Işınsu Pınar Altuğ Ebru Gündeş Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title