Haberler

Cansu Taşkın: Ronaldo İle Uzun Süredir Yazışıyoruz

Güncelleme:

Ünlü manken Cansu Taşkın, Cristiano Ronaldo ile konuştuklarını doğruladı.

İlk olarak 2011 yılındaki Best Model Of Turkey'deki gözyaşlarıyla tanındı. Daha sonra pek çok projede yer aldı ve ekranda boy gösterdi. Sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar ise ününe ün kattı bir anda Türkiye'nin Jen Selter'i ilan edildi.

HAKKINDA MERAK EDİLEN HER ŞEYİ ANLATTI

Geçtiğimiz aylarda Cristiano Ronaldo'nun Instagram hesabından kendisine attığı mesaj ise magazin gündemine bomba gibi düştü. Ardından da herkes internete girip onu aradı, defalarca Google Trends'de kendine yer buldu. Son olarak Çin'de düzenlenen Miss Model of the World'de podyuma çıkan Cansu Taşkınhakkında merak edilenleri Habertürk'ten Aytekin Teker'e tek tek anlattı.

Miss Model of the World için Çin'e gittin. Nasıl geçti?

Bir ay kaldım ve pek çok deneyimim oldu. Güzelllik yarışmasının yanı sıra her ülkenin temsilcileri bir yetenek de sergileyecekti. Hiç dans eğitimim olmamasına rağmen kendimi bu alanda göstermek istedim. 80 ülke arasından 'Talent Show Ödülü'nü kazandım. Güzel bir çevre edindim. Amerikalı bir şarkıcı klibinde oynamam için bir teklifte bile bulundu.

Önemli başarı...

Evet. Aslına bakarsanız bunu beklemiyordum.

'Bambaşka film' adındaki bir filmde yer aldın ve cesur görüntülerin var...

Evet, o sadece kısa bir görüntü.

O sahnenin devamı var yani...

Evet.

Film ne zaman vizyona giriyor?

8 Nisan'da vizyona girecek. Almanya'da da bir galamız olacak.

Peki oyunculukta sınırların var mı?

Oyuncuysan oyuncusun, sonuçta rol yapıyorsun. Önemli olan doğru proje...



Instagram fotoğraflarınla ünlü olduğunu söyleniyor sürekli....

Evet bazı kişiler öyle düşünüyor ama değil. Uzun yıllar modellik ve sunuculuk yaptım. Hatta bir siyaset programı bile sundum. "Fatmagül'ün suçu ne?" dizisinde 8 bölüm rol aldım. Ardından Qüfür adlı sinema filminde boy gösterdim. Kick boks maçlarını anlattım.

Sen de her şeyi yiyipte kilo almayanlardan mısın?

Evet, her şeyi yiyiyorum. Bünye meselesi aslında kilo almadığım gibi vermiyorumda. Bir ara kilo almak için bebek bisküvisi bile yedim.

Ne kadar spor yapıyorsun?

Haftanın üç günü spor yapmaya çalışıyorum. Spor salonuna gidemediğim zamanda muhakkak evde egzersiz yaparım. Eğitim hayatımda devam ederken sporla da uğraştım. Voleybol oynadım ve koşuda çeşitli derecelerim var.

Türkiye'nin Kim Kardashian'ı ya da Jen Selter'i diyebilir miyiz sana?

Sürekli böyle benzetmeler yapılıyor ama, onlarda boy yok. Jen Selter de dahil.

Boyun ve kilon kaç?

1.82 boyunda ve 55 kiloyum. Boyum ve kilom arasında uçurum olabilir ama vücudum düz değil, kıvrımlı hatlara sahibim.

Peki vücut ölçülerin...

90-58-94

Sokakta rahat yürüyebiliyor musun?

Tabi biraz zorlanıyorum ama alıştım. Geçen yıl bir röportajımda evimin adresi verilmişti bayağı sorun yaşamıştım.

Kıskanıldığını düşünüyor musun?

Evet. Genelde kızlar hakkımda kötü yorum yapıyor. Kıskanmayan takipçilerim de var. Onlar vücudumu nasıl geliştirdiğim ile alakalı sorular soruyorlar. Elimden geldiğince yanıtlamaya çalışıyorum.

Instagram pek çok ünlü için ek gelir kapısı gibi oldu. Sen de paylaşımlarından para kazanıyor musun?

Öncelikle her ürünü paylaşmıyorum ve sosyal medyada paylaşayım diye yollanan hediyeleri de kabul etmiyorum. Sayfamdan onların ürününü tanıtıyorum bunun bir karışılığı olması lazım.



Vücudunu estetikle bu hale getirdiğin söyleniyor...

Hiçbir yerimde estetik yok. Kıskananların söylentileri bunlar. Vücut yapım böyle ve tabii sporun da etkisi var.

Erkek arkadaşın var mı?

Hayır yok.

Nasıl erkeklerden hoşlanıyorsun?

Aldatmayan erkeklerden... Fit olmalı ve iyi giyinmeyi bilmeli. Kendine bakmalı, sevdiği insana değer vermesinin yanında kalbinin de güzel olması gerek.

Tacizlerden dert yanıyorsun...

Sürekli Instagram'dan mesajlar geliyor tabi ama hiçbirini takmıyorum. Artık daha çok Snapchat kullanıyorum çünkü orada yorum yapılamıyor. Ailesine önem veren biriyim. Çok gezen bir insan değilim. Sigara ve alkol kullanmıyorum gece hayatım da yok. İnsanların ön yargısı var ama dediğim gibi önemsemiyorum.

Ronaldo konusuna gelelim, çok konuşuldu işin asıl nedir?

Özel hayatımı konuşmak istemiyorum aslında ama çıkan haberler doğru. O kadar telefon geldi ama konuyla ilgili ama ilk kez konuşuyorum. Ben Ronaldo'nun attığı mesajı 3 gün sonra gördüm. Mesajı hemen görmeyince fotoğrafımın altına yorum yapmış. Her gelen mesaja bakamıyorum normal olarak. Zaten bu olaydan 1 hafta sonra Instagram hesabım hacklendi olay öyle ortaya çıktı. Uzun süredir Whatsapp'tan yazışıyoruz.

İspanya'da buluştuğunuz doğru mu?

Bu konuda bir şey söylemek istemiyorum. Ama diğer dediklerim doğru görüşüyoruz.

Gelecekte ne yapmak istiyorsun?

Dizi teklifleri geliyor. Hatta röportajdan sonra bir görüşmeye daha gideceğim. Zaten 'Fatmagül'ün suçu ne?' dizisinde rol almıştım. Daha sonra bir sinema filminde başrol oynadım. Modellikten oyunculuğa yönelmek istiyorum açıkçası. Bir de dayım şarkıcı Metin Özülkü, onunla bir şeyler yapabiliriz. SHOW TV'de Alişan ile Çağla Şıkel'in programına konuk olmuş ve çeşitli egzersizler yapmıştım. Ondan sonra bayağı sorular almıştım. Spor içerikli bir televizyon programı da olabilir.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Instagram Türkiye Google Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (43)

Zaza:

Ne kadar büyük bi olay romaldo msj yazmiş bızımkı dünden Razı herseye yazık yazık

51
2
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Ronaldo seni iki gece kullanir sonra gonderir turkiyeye, akilli ol

30
0
yanıtYanıtla
Deniz 26:

Türk kadını balık etli genelde. . Kemik torbası gibi. . Makyajda olmasa kim napsın bunu. . .

26
0
yanıtYanıtla
mundarMobil-ANDROID:

bunun gibi pislikler hep mundar gavur erkeklerinden hoslanir,amac desinler.iste kendine bile saygisi olmayan lagum bocekleri

20
4
yanıtYanıtla
Murat baran:

Milli kaşarımız bu da :) ronaldonun mesajını paylaştı, 2 hafta sonra madridde fotografı cıktı millimizin :)

21
1
yanıtYanıtla
adem:

ronaldo felaket vurur benden söylemesi

21
0
yanıtYanıtla
flyy Mobil-ANDROID:

bende buna insatram da yazsam banada verir mi acaba...

20
0
yanıtYanıtla
AsdfMobil-IOS:

Desenize bundan sonra CR7diye değil, enişte diye anıcaz :)

18
1
yanıtYanıtla
ha ha ha:

artik yurtdısına gavurlara kadin ihrac etmeye basladiniz ne komik

15
3
yanıtYanıtla
gurur duyduk..Mobil-ANDROID:

bir turk cikmis ronaldoya veriyor (kalbini) bizde musluman iz gurur duyuyoz bununla basimiz goge eriyor aferin kiz sana... sende bir kürtlük varmi sanki siman benziyor ..

6
8
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title