Haberler

Cansiperane Kahramanlar Ödüllendirildi

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, 27 Ağustos tarihinde Erzincan ile Kemah arasındaki Acemoğlu boğazında terör örgütü PKK’nın gerçekleştirdiği yol kesme eylemi sonrasında bölgede başarılı bir operasyon yapan 39 Jandarma personeline başarı belgesi verdi.

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, 27 Ağustos tarihinde Erzincan ile Kemah arasındaki Acemoğlu boğazında terör örgütü PKK'nın gerçekleştirdiği yol kesme eylemi sonrasında bölgede başarılı bir operasyon yapan 39 Jandarma personeline başarı belgesi verdi.

Acemoğlu Köprüsü mevkiinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan yol kesme eylemi ve bu eylemde bir vatandaşın ölümü sonrasında icra edilen operasyonda üstün gayret ve başarı gösteren 39 Jandarma personeli Vali Süleyman Kahraman tarafından başarı belgesi ile ödüllendirildi.

İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Murat Orhan Tonğ ile birlikte askerlerle yemek yiyerek sohbet eden Vali Süleyman Kahraman, askerlere hayırlı teskereler dileklerinde bulundu.

İl Jandarma Alay Komutanlığı'nda gerçekleştirilen belge töreninde askerleri selamlayan Vali Süleyman Kahraman, canı pahasına ülkenin birlik ve bütünlüğü için mücadele eden güvenlik güçlerinin her zaman yanlarında olduğunu söyledi.

Öğlen yemeğinin ardından düzenlenen belge töreninde Askerlere hitaben konuşma yapan Vali Kahraman; "Sizlerin vatan millet uğrunda ne gibi çalışmalar yaptığınızı yakından takip ediyoruz. Bu millet vatan için devlet için çalışmak, gayret göstermek ve en son da tabi canımızı feda etmek hepimizin görevidir. Ülkemizin nasıl bir ortamdan geçtiği, nasıl bir sıkıntıyla karşı karşıya kaldığı hepimizin malumu. Burada tabi size ve bize büyük görevler düşüyor. Devletimiz içte olduğu gibi dışarıda da mücadele ediyor. Bütün Türk milletinin Türkiye Cumhuriyetinin ve bütün İslam ülkelerinin tek ümit bağladığı son kale Türkiye üzerinde oyunlar oynanıyor. Bizde burada devletimizin temsilcisi olarak sizlere şunu ifade etmek istiyoruz. Sizin gibi değerli arkadaşlarımız, değerli askerlerimiz olduğu müddetçe inşallah Türkiye'mizden hiç kimse bir çakıl taşı dahi alamayacaktır. Çünkü bu cansiperane, her şeyinizi feda ederek bu çalışmalarınızı bütün Türkiye gördü bizde görüyoruz. Bütün vatandaşlarımız, hemşerilerimiz buna şahit. Böyle cansiperane bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz inşallah. Başta İl Jandarma Komutanımız olmak üzere İl Jandarma Komutanlığımızın başarılı hizmetlerini yakından takip ediyorum. Gerek kaçakçılık konusunda gerek diğer asayiş olayları konusunda gerek en önemli ve hiçbir zaman güncelliğini yitirmeyen konu olan terör ve bölücü terör örgütüyle mücadele konusunda sizin çalışmalarınızı, mücadelelerinizi yakından takip ediyoruz. Ben sizi tebrik ediyorum. Değerli arkadaşlarım, en son Kemah'taki operasyona katılan ve başarılı olan arkadaşları tebrik ediyoruz. Bu konuda çok güzel örnek bir mücadele verdiler. İnşallah bundan sonra da mücadele devam edecektir. Hep temenni ediyoruz ve dua ediyoruz. Allah sizin yar ve yardımcınız olsun. Değerli arkadaşlar, "Marifet iltifata tabidir." diye bir atasözü vardır. Tabi sizlerin bu başarılı çalışmasını ödüllendirmek gerekiyor. Ödül oldukça insanların şevki artar. Sizi gönülden tebrik ediyoruz, takdir ediyoruz. Allah başarılarınızın devamını nasip etsin. Hepinizi sevgiyle saygıyla selamlıyorum. Her zaman olduğu gibi bundan böyle de sizlerin yanında olacağız. Allah sizleri her zaman muvaffak etsin" dedi. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Kahraman Erzincan Türkiye Kemah Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe)
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title