Haberler

Canpolat: "Terörü Hep Beraber Bu Ülkenin Gündeminden Çıkarmalıyız"

Osmanlı Ocakları Kurucu Başkanı Kadir Canpolat, Bitlis Osmanlı Ocakları İl Başkanlığı açılışında teröre karşı çözüm yolları aranırken Osmanlı ruhunun hem bölgede hem ülke hem de tüm dünyada yaşanması gerektiğini söyledi.

Osmanlı Ocakları, Bitlis il ve ilçe teşkilatları düzenlenen törenle açıldı. Yapılan açıklamaya göre; Bitlis Kültür Merkezi'nde gerçekleşen açılışa, Osmanlı Ocakları Kurucu Genel Başkan Kadir Canpolat, Osmanlı Ocakları bölge, il ve ilçe başkanları ve Bitlislilerin katıldı. Canpolat, Osmanlı Ocakları'nın Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesine özel önem verdiğini ve bu bölgelerde teşkilatlanmaya hızla devam edeceklerini belirterek, başkanlık sistemi, Halep'teki insanlık dramı, 15 Temmuz saldırılarının ekonomik yansımaları ve terör konusunda açıklama yaptı.

"Firavun'un okları Musa'yı göstermektedir"

Osmanlı Ocakları Kurucu Başkanı Kadir Canpolat, "Bizler, Türkü, Kürdü, Arabıyla bu coğrafyanın yüzyıllardan beri asli unsurlarıyız. Kimsenin kimseden bir üstünlüğü yok. Ecdadımız, bu birlik ruhunu koruyarak, farklı etnik ve dini guruplara bir arada yaşama zemini oluşturmuştur. Ama maalesef bugün, o zemini ayaklarımızın altından çekmek isteyen bir çok kuvvet hem içeride hem de dışarıda devletimizle mücadele ediyor. Bütün düşmanlar; PKK, PYG, YPG, FETO, DEAŞ'ıyla, bir araya gelmiş, devletimizi ve milletimizi hedef alan terör eylemleri gerçekleştirmektedirler. Yani 'Firavun'un okları Musa'yı göstermektedir'. Bu firavunlara en büyük cevabı ise Osmanlı ruhunu tüm dünyada yaşatarak vereceğiz. Terörün panzehiri Osmanlı ruhudur" dedi.

Düzenlenen tören açılış kurdelesi kesilmesi ve istişare yemeğiyle tamamlandı. Ayrıca, yemekte, bölgede istikrar ve güvenin yeniden kazanılması için çalıştaylar başlatılması kararı alındığı bildirildi. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bitlis Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title