Haberler

Cannes'da Ivana Sert Rüzgarı Esti

Güncelleme:

'Bugün Ne Giysem' programı dünyaya "Fashion Icon" olarak açıldı.

'Bugün Ne Giysem' programını "Fashion Icon" ismiyle dünyaya açacak olan Türkiye'nin ilk format pazarlama şirketi Global Agency, programın önemli isimlerinden Ivana Sert'in katılımıyla Cannes'da düzenlenen Mipcom Televizyonculuk Fuarında dünya lansmanı yaptı. Mipcom Televizyonculuk Fuarı, her yıl 120 ülkeden 13 bin kişinin katıldığı, her türlü televizyon içeriğinin bulunduğu dünyanın önde gelen televizyon fuarlarından biri. Fuarda lansmanı yapılan programın 40 ülke televizyonuna satışının gerçekleşmesi hedefleniyor.

Ivana Sert'e Global Agency'nin 4 yabancı mankeninin eşlik ettiği lansmanda, mankenler Ivana Sert koleksiyonu ile büyük dikkat çektiler. Hem tasarımları hem programın orijinal formatıyla tüm ilgiyi üstüne toplayan Ivana Sert gün boyunca yabancı basına "Fashion Icon" programı hakkında bilgi verdi.

Bu yıl ikinci sezonu olan 'Bugün Ne Giysem' geniş bir izleyici kitlesini ekranlara topluyor. Bir çok moda programından farklı olarak yarışmacılar her hafta jüriden aldıkları yorumlarla binlerce kişi arasından ülkenin moda ikonu olmak için çalışıyor. Programın dünyaya açılmasıyla her ülkenin moda ikonunu bulmak icin o ülkenin moda avcıları seçilecek. Her ülkenin Ivana Sert'i, Hakan Akkaya'sı, Çağla Şikel'i ve Özge Ulusoy'u kim olacak merakla bekleniyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Global Agency Ivana Sert Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title