Haberler

Cannes'da İtalyanın Zaferi

Güncelleme:

Cannes'da Sony CineAlta Keşif Ödülü'nü Varicella adlı kısa filmiyle İtalyan yönetmen Fulvio Risuleo kazandı.

İtalyan yönetmen Fulvio Risuleo'nun yönettiği diğer filmler; Ghigno Sardonico (2013), Reportage Bizarre (2014) ve Lievito Madre (2014). Varicella (2015), yönetmenin dördüncü kısa filmi oldu.

Kısa Film Seçim Komitesi Koordinatörü. Fabien Gaffez, film hakkındaki görüşlerini "Hem hikaye anlatıcı hem de duyguları gizleyen biri olan Fulvio Risuleo gerçek bir hastalığı öne çıkarıyor: annelerin aşırı korumacılığı. Doğal bir görünüşle başlayan sahneleme son kareye kadar giderek üslup kazanıyor ve zehirli düşüncelerin nüfuz edici gücüyle korku filmi türüne yaklaşıyor." sözleriyle anlattı.

Sony Europe Sinematografi Pazarlama Müdürü Ainara Porron ise, "Fulvio Risuleo'ya Sony CineAlta Keşif ödülünü vermekten çok memnunuz. Yeni film yapımcılarını keşfetmek harika bir şey. Sony, film yapımında kendini gösteren yeni yetenekleri teşvik etme konusunda her zaman istekli olmuştur, bu yüzden bugün burada, film sektörünün kalbi olan Cannes'da bulunmak bizim için çok önemli." diyerek kazananı tebrik etti.

La Semaine de la Critique hakkında daha fazla bilgi edinmek için bu linke tıklayabilir, Sony'nin Sinematografi etkinlikleri için ise pro.sony.eu/cinealta adresinden bilgi alabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Sony Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title