Haberler

Canlı Yayında Spikerin Göğüsleri Açıldı

Güncelleme:

Meksika'da bir TV kanalında müzik programı yapan İspanyol spiker Sandra Corcuera canlı yayında straplez bluzunun kurbanı oldu.

Canlı yayında spikerlerin kırdığı potlar, gafları, söyleyecekleri sözcüğü bir türlü telaffuz edememeleri, haber sunarken ağlamaları artık alışagelmiş bir durum haline geldi.

Bunun yanında kadın spiker ve sunucuların verdikleri frikikler ve elbisesinin açılıp göğüslerinin görünmesi de artık işin cilvesi haline gelmiş durumda.

Meksika'da bir TV kanalında müzik programı yapan İspanyol spiker Sandra Corcuera da canlı yayında straplez bluzunun kurbanı oldu.

Sunucunun göğüsleri açılırken ki rahat tavırları ve bozuntuya vermeden soğuk kanlı bir tavırla olayı atlatması ise takdire şayan bir diğer durum.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Magazin Haberler

500

Yorumlar (9)

hg@ergf.de:

Alparslan Türkeş in gerçek adı Hüseyin Feyzullah dır..ABD için yapılan darbenin ve sabetaycı kripto yahudilerin birbirlerini ezme mücadelesinin basit bir piyonuydu Hüseyin Feyzullah... Sultan Abdülaziz'in muzırlıkları sebebi ile Kıbrıs'a sürgün ettirdiği bir Yahudi ailesine mensuptu Türkeş.... Sultan Abdülaziz'in muzırlıkları sebebi ile Kıbrıs'a sürgün ettirdiği bir Yahudi ailesine mensuptu Türkeş...... Hüseyin ismini babası, Türk ve Müslüman gözüken ama aslında Yahudi şeyhi olan 'küçük Hüseyin efendi'den etkilenerek takmıştır türkeş'e.. Feyzullah ismi de küçük hüseyin efendi'nin şeyhi feyzullah efendi'dir.

7
21
yanıtYanıtla
Ali Yılmazaliyilmaz@mynet.com.tr:

İftiracıların yerinin cehennem olduğunu biliyormusun? Kul hakkı yemektir iftira etmek..Ölen kişiyle helalleşme şansın da yok.Yazıklar olsun..

yanıt0
yanıt0
1f@ff.di:

sayın arkadaşlar, o yayında alparslan türkeş in gerçek adının HÜSEYİN FEYZULLAH olduğu ve ABD istedi diye 27 mayıs askeri darbesini yaptığı da yazıyor mu ? yoksa milleti halen kandırıyorlar mı ?

5
23
yanıtYanıtla
fehmifehmi@gmail.com:

Haberim yokmuş gibi çek panpa :))

21
1
yanıtYanıtla
ömergncomer.61@hotmail.com:

ne kadar abaza varsa buraya dolmuş sizde böyle haberler yapmaya devam edin..

11
7
yanıtYanıtla
göğüs kekenl@mynet.com:

abanabilirmiyim derinden derine rahatlayana kadar?

5
10
yanıtYanıtla
cafercafer@gmail.com:

Bu yorumcuların en az yüzde doksanıda diğer haberde Demet Akalanın kiliseye gitme haberine yorum yazan dindarlar olduğunu biliyorum :)) Tam bir rezalet artık eğitim gerçekten şart! Aziz nesin ahh Türk halkının zekası konusunda Aziz haklıymışın ama biz analayamadık.

6
7
yanıtYanıtla
sürpiz.razimazi@hotmail.com:

Müslümanlar ne işiniz var burda bakiiiimmmm.......

7
4
yanıtYanıtla
ahmettblackeyed_66hiphop@hotmail.com:

Tövbeler tövbesi.. keşke tek gözle baksaydım.

7
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title