Haberler

Canlı Yayında Seda Sayan'ın Stüdyosuna Giren Adam Şaşkınlık Yarattı

Güncelleme:

Show TV'de yayınlanan Seda Sayan Show'da canlı yayın sırasında stüdyoya bir anda giren adam ortalığı karıştırdı.

Sabah programlarının kraliçesi Seda Sayan, konuğuyla birlikte günün magazin gündemini değerlendiriken stüdyoya aniden giren kimliği belirsiz adam yüzünden şaşkınlık yaşadı.

BİR ANDA KONUŞMASINI KESTi

Stüdyoda bir anlık şaşkınlığa neden olan olay sırasında programın sesi reji tarafından kısıldı.

Kaynak: Magazin

Seda Sayan Magazin Haberler

500

Yorumlar (18)

KAMİL ARABACI:

ARKADAŞLAR, KARDEŞLER BACILAR, ANALAR SEYRETMEYİN ŞU SEDA SAYANIN PROGRAMLARINI. KADIN HİÇBİR ÖZELLİĞİ OLMADIĞI HALDE BU PROGRAMLARDAN KÖŞE OLDU, TRİLYONLAR KAZANDI. NEYMİŞ DOBRA KADINMIŞ, NEYMİŞ KADIRGALILIMIŞ YAPMAYIN LÜTFEN. 50 YAŞINI GEÇMİŞ HERGÜN BOYA KÜPENE GİRİPTE KARŞIMIZA ÇIKAN BU KADINA BU KADAR PRİM VERMEYİN. BİR DE BUNLAR BİZZ SANATÇILAR DİYE KONUŞUYOR. AYIP YAAA. . BU MEMLEKETTE 2 ÜNİVERSİTE BİTİRMİŞ PRIL PRIL ÇOCUKLAR ASGARİ ÜCRETLE BİLE İŞ BULAMAZKEN, ALDIĞI ELBİSENİN FİYATI BU ÇOCUKLARIN BİR SENELİK HARÇLIĞINA BEDEL BU KADININ PROGRAMINI SEYRETMEYİN.

72
1
yanıtYanıtla
nesrin ürüm:

tamamen katılıyorum. gerçek sanatçıların maalesef değerleri bilinmiyor. nihat doğanla evlenecektik derken 2 sene oyaladı insanları sonra da gelsin villalar gelsin başka mekanlar. yıllarca okuyanlar en az 2 ensttruman çalanlar mükemmel sesler yıllarca tiyatro sanatının eğitimini almış gerçek sanatçılarımızın adı anılmazken bunlar paraya para demiyorlar.

yanıt0
yanıt0
TEZGAHTAR YAŞAR:

Rtük uyuyor seda daha öncede HAYAT KADINLARINI programına çıkardı lan ne işi var hayat kadınlarının tv programında rtük şimşek gibi kapattırması gerekirdir rtük buna ses çıkarmaya çıkarmaya cesaretlendirdi asarım keserim diye naval okuyor rtüke bu ülkenin örfü adeti var bu kenar mahalle dilberi bu millete meydan okuyor ah milletim ah tepemize çıkardın bunları inş daha büyük bi rezilliik olurda kapatırlar bu programı

30
2
yanıtYanıtla
FİLİZ MACİT:

NE ZAMAN BU KADAR UCUZLADIN SEN YOKSA HEP Mİ BÖYLE UCUZDUN

27
2
yanıtYanıtla
n macit:

ne işin var burada

yanıt0
yanıt0
TEZGAHTAR YAŞAR:

SEDANIN ESKİ TOKMAKÇISIDIR

26
2
yanıtYanıtla
ALİYE:

düzgün konuş

yanıt0
yanıt0
kamil ayaz:

terbiyesiz herif

yanıt0
yanıt0
GÖKHAN:

HAHAHAHAHAHAHAHAHA ULAN NE ADAMSINIZ

yanıt0
yanıt0
YEMEDİK.):

SEDANIN SON DEMLERİ REZİL YA RESMEN BİZDE YEDİK

18
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title