Haberler

Canlı Yayında Nevşin Mengü'nün Robin Van Persie Rahatsızlığı

Güncelleme:

Nevşin Mengü dershane konusunda görüş alırken mecburen Robin Van Persie'nin imza törenine bağlanılmasına sinirlendi.

CNN Türk ana haber bültenini sunan Nevşin Mengü Dershane konusunda görüş alırken mecburen Robin van Persie'nin imza törenine bağlanmasına sinirlendi.

ÖNCE TÜRKİYE LİGİNİ AŞAĞILADI

Nevşin Mengü yayın kesilince Robin Van Persie'nin Türkiye'ye gelmesini 'köy yolunda Ferrari ile gezmek' olarak niteledi.

"SOĞUK KAPIŞMALAR"

Mengünün bu sözüne usta aynı kanalın spor müdürü, "Hayır öyle olmaz. Persie 11 senesini İngiltere'de geçirmiş büyük futbolcu. Geçen sene Dünya kupası'nda milyonları heyecanlandıran bir isim ve artık Fener'de büyük transfer." dedi.

BURASI TÜRKİYE

Yılmaz'ın bu sözleri karşısında Nevşin Mengü hızını alamayıp konuğundan özür diledikten sonra "Türkiye işte böyle futbol(!) Mesele bu. Dershaneler açılmış kapanmış. Ortalık yıkılmış ne olacak ki. Van Persie kullan." diyerek inceden futbolun gündem olmasını eleştirdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Robin Van Persie Nevşin Mengü Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500

Yorumlar (105)

ynscbn:

Oraya hakederek gelmedin. babanın hatrına seni haber spikeri yapmışlar . . . . bulunmaz biri değilsin şımarmaya gerek yok . . sana verilen sürede önündeki kağıtı oku. . . başka bişey yapmana gerek yok

15
11
yanıtYanıtla
Karakartal:

yaptigin meslegine saygisizlik. insanlari asigalandirmak seninmi haddine. ama cnntürk budur. aynisini gezidede sergilediler. türk düsmani zihniyet!

16
9
yanıtYanıtla
MuhacirMobil-IOS:

HAKLI kadın, memleketi soyarlar biz futbol Konuşuyoruz

14
11
yanıtYanıtla
Excuse me)Mobil-IOS:

Şu CNN lütfen bu kadını ekranlardan alın artık. Çok hemde çok rica ediyoruz. Küstah kendini beğenmiş hiç ama hiç haber sunuculuğu yapamıyor

10
13
yanıtYanıtla
rıfat:

korktun mu. yoksa sen de cinconlu musun nevşin hanım.

13
10
yanıtYanıtla
GhaklıMobil-IOS:

Yolsuzluk rüşvet yandaşlık sınav rezaletleri işsizlik akpnin rezil eğitim sistemi,dış politika..hepsini bırak fener,cimbom,kartal ile uyut milleti.

13
10
yanıtYanıtla
Enes CakmakMobil-IOS:

Kendini ne sanyorsun,terbiyesizlik yapma, köy yolunda ferraride sürülür ,sanane yane

11
12
yanıtYanıtla
mustafa aktepeMobil-IOS:

Nevşinmisin nesin turkiyeyi aşşalamaktan vazgec yada bu ulkede tv falan cıkma senin köy yollarında ne işin var

15
7
yanıtYanıtla
Kral:

Galiba rvp ona dokunmuş...

7
13
yanıtYanıtla
HAKAN TAKLAMAKAN:

robin hepinizi ferrariye bindirecek merak etmeyin Fransız çıkartmaları

14
4
yanıtYanıtla
Tüm 105 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title