Haberler

Canlı Yayında Kurşun Döktürdüler

Adana'da Yayın Yapan Yerel Akdeniz Televizyonu'nun Sabah Kuşağında Programının Yorumcuları, Başlarına Gelen Olayların Ardından Canlı Yayında Kurşun Döktürdü.

Adana'da yayın yapan yerel Akdeniz Televizyonu'nun sabah kuşağında yayınlanan 'Akdeniz'de Sabah' programının yorumcuları, başlarına gelen olayların ardından canlı yayında kurşun döktürdü.

Kentin en çok izlenen programlarından biri olan yerel 'Akdeniz'de Sabah' isimli programda canlı yayında ilginç bir olay yaşandı. Gazeteciler Aytekin Gezici, Armağan Kabaklı ve Coşkun Aktaş'ın hazırlayıp sunduğu ve gazete haberlerinin yorumlandığı sabah kuşağı programında, başlarına gelen aksiliklerden bıkan üç gazeteci stüdyoda bir kadına kurşun döktürdü. Üç gazetecinin sabah 7.30 ile 9.30 arasında canlı olarak günün haberlerini değerlendirdikleri programda başlarına gelen aksilikleri nazara bağlayarak kurşun döktürmesi ekranda ilginç görüntülerin oluşmasına neden oldu.

Yorumcu Aytekin Gezici, Kurban Bayramı'nda geçirdiği kaza sonucu çenesine dikiş atılmış, sağlığına kavuştuktan sonraki ilk programda ise canlı yayında fenalaşıp hastaneye kaldırılmıştı. Aynı zamanda televizyonun Genel Yayın Yönetmeni olan programın diğer üyesi Coşkun Aktaş ise yeni aldığı aracı ile üst üste kaza geçirmiş, bir diğer gazeteci Armağan Kabaklı da ciddi bir kaza atlatmış ve bir takım aksilikler yaşamıştı. Televizyonun sahibi Yüksel Evsen ise televizyonu satın almasının hemen ardından önce amcasını, bir hafta sonra ise yengesini kaybetmişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title