Haberler

Canlı Yayında Diyanet Sürprizini Açıkladı

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan son günlerde tartışma konusu olan Diyanet İşleri Mehmet Görmez'in makam aracı hakkında bir açıklama yaptı ve Görmez'e yeni bir makam aracı tahsis ettiklerini açıkladı.

Atv ve A Haber ortak yayınında soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyanet İşleri Mehmet Görmez hakkında yapılan tartışmalara son noktayı koydu. Erdoğan, Görmez'e yeni bir makam aracı tahsis ettiklerini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Adıyaman Nissibi Köprüsü açılışında "Yarın bir müjde duyabilirsiniz. Bu müjde Diyanet İşleri Başkanımızla alakalı olacak" diye konuşmuştu. Erdoğan'ın bu sözü bir anda gündeme oturmuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada "Diyanet İşleri Başkanlığımıza karşı yapılmış bu nezaketsizliğe, o makama yakışan, o makama layık olan bir şeyi Cumhurbaşkanlığı makamı olarak bizler bir jest olarak yapalım, dedik" dedi.

Kaynak: Ensonhaber.com / Güncel

Diyanet İşleri Başkanlığı Recep Tayyip Erdoğan Mehmet Görmez Atv Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title