Haberler

Canlı Yayında Aşkını İtiraf Etti

Güncelleme:

Selena Gomez katıldığı bir televizyon programında yeniden aşık olduğunu ve o kişinin Justin Biber olmadığını itiraf etti.

Selena Gomez yeniden âşık olduğunu ve o kişinin Justin Bieber olmadığını açıkladı.22 yaşındaki güzel oyuncu yakın zamanda Bieber ile tekrar bir araya gelmiş ancak ilişkileri fazla uzun sürmemişti. Justin Bieber olayını geride bıraktığını, yapabileceği en açık şekilde, çıktığı Jimmy Kimmel Şov'da televizyondan açıklayan Gomez, yeni filmi ''Rudderless'' hakkında da konuştu.

YENİ AŞKI BİLL CRUDUP

Filmedeki rol arkadaşı Billy Crudup'a âşık olduğunu söyleyen Gomez, Crudup'un Kate Hudson'la başrolü paylaştığı ''Almost Famous'' filmine gönderme yaparak, filmde Hudson'ın canlandırdığı ''Penny Lane'' karakteri gibi hissettiğini itiraf etti. Film çekimleri boyunca harika bir ay geçirdiğini söyleyen Selena Gomez, aktöre olan ilgisinin devam edip etmediği sorulduğunda da olumlu yanıt vererek, Billy'nin harika bir insan olduğunu söyledi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Justin Bieber Jimmy Kimmel Billy Crudup Selena Gomez Magazin Haberler

500

Yorumlar (9)

ülkü:

Tüm dünya israilin köpeği olmuş ve korkar iken filistinliler için dua mesajı attın ve tehditlere rağmen silmedin ya gözümüzde kraliçesin. Allah hidayet versin

27
5
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

SELENA SENİ SEVİYORUM ÇOK TATLISIN

21
11
yanıtYanıtla
tanımadınmı benim ben avni:

SELENA beni de sev ne olur. depresyondayım çok sevgiye ihtiyacım var. azıcık sev bari.

23
6
yanıtYanıtla
YİGİDO:

KADIN DEDİĞİN BÖYLE OLUR İNSAN BÖYLESİNİ SEVMEYE DOYAMAZ

3
1
yanıtYanıtla
Platonik:

Selena hanım merhaba :)

2
1
yanıtYanıtla
Ahmet:

O kadar dedim böyle tv lerde açıklama diye bende seni selena :)

1
1
yanıtYanıtla
Demir:

Yanlis tercume edilmis

0
1
yanıtYanıtla
JNMNFGNGFX:

ADAM ÇOK BÜYÜK :D

0
0
yanıtYanıtla
FOREVER BELİEBER:

ANTİ.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title