Haberler

Canlı Bomba Şüphelisi, Kayıp Kadın Çıktı

Kocaeli'nde canlı bomba şüphesiyle yakalanan kadının Bilecik'te oturan ve yakınlarının kayıp başvurusunda bulunduğu psikolojik rahatsızlığı olan 31 yaşındaki evli 4 çocuk annesi D.K. olduğu anlaşıldı.

Kocaeli'nde canlı bomba şüphesiyle yakalanan kadının Bilecik'te oturan ve yakınlarının kayıp başvurusunda bulunduğu psikolojik rahatsızlığı olan 31 yaşındaki evli 4 çocuk annesi D.K. olduğu anlaşıldı.

Kocaeli'nde dün akşam saatlerinde vatandaşlar 155 Polis İmdat hattını arayarak 25-30 yaşlarındaki, 1.60-1.65 metre boyundaki bir ayağı aksayan ve omzunda siyah çanta bulunan kadının yolda yürürken kendi kendine 'Her yeri patlattık. sIra Kocaeli'nde, sonra Bilecik'te' diye konuştuğu ihbarında bulundu. İhbar üzerine Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler alarma geçti, durum çevre illere de bildirildi. Polisler canlı bomba şüphelisi D.K. adlı kadını kent merkezinde dolaşırken yakaladı. Üzerinden herhangi bir suç unsuru çıkmayan D.K. gözaltına alındı.

Yapılan araştırmada D.K.'nin Bilecik'te oturduğu ve 21 Temmuz'dan bu yana kayıp olduğu belirlendi. D.K., Bilecik'ten gelen eşi A.K.'ye teslim edildi. Bilecik Emniyet Müdürlüğü'nden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada D.K.'nın 21 Temmuz'dan bu yana kayıp olduğu belirtilerek şöyle denildi:

"A.K. isimli şahıs, resmi nikahlı eşi D.K.'nın 'Hastaneye gidiyorum' diyerek evden ayrıldığını ve bir daha geri dönmediğini belirterek kayıp müracaatında bulunmuş, D.K.'nın sağlık sorunları olduğunu ve hayatından endişe ettiğini beyan etmiştir. Kayıp şahsın bulunması yönündeki çalışmalar devam ederken; ulusal ve yerel basında canlı bomba olabileceği şeklinde yer alan ve eşkali bildirilen bayan şahsın, ilimizden kayıp olan D.K. isimli bayan şahısla eşkal benzerliği göstermesi üzerine ivedilikle Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçilmiş, Kocaeli Emniyet Müdürlüğünden alınan görüntüler kayıp olarak aranan D. K.'nın yakınlarına gösterildiğinde canlı bomba olabileceğinden şüphe edilen bayanın ilimizden kayıp olarak aranan D.K. isimli bayan olduğu, yakınları tarafından doğrulanmıştır. Bu doğrultuda, ekiplerimizin, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile koordineli yapmış olduğu ortak çalışmalar sonucunda, ilimizden kayıp olarak aranan 4 çocuk annesi D.K. isimli şahıs Kocaeli ilinde bulunmuş ve ilimize getirilerek ailesine teslim edilmiştir. D.K.hakkında yapılan incelemede; sağlık sorunlarının olduğu ve endişeye mahal bir durumunun olmadığı ekiplerimizce tespit edilmiştir." - Bilecik

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bilecik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title