Haberler

Çanlı Bayanlar Hicran ile Eğlendi

Çan Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle bayanlara özel eğlence düzenlendi.

Çan Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle bayanlara özel eğlence düzenlendi. Bandırmalı sevilen sanatçı Hicran'da Çan'da sevenleriyle buluştu.

Çan Belediyesi Düğün Salonunda Bayanlar eğlencesinde konuşan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu, "Kadınlarımıza verilen kıymet bir günle sınırlandırılamaz. Ama temsili olarak yılda bir gün kutlanan bu güzel günü bizde Çan Belediyesi olarak sizlere yapmış olduğumuz bu etkinlik ile geleneksel hale getirdik. Bu gece umarım dilediğiniz gibi eğlenirsiniz. Kadınlarımıza verilen en büyük değeri dinimiz vermiş, 'Cennet annelerin ayağı altındadır' demiş. En önemlisi de Veda Hutbesinde Peygamber Efendimiz hitap ederken 'Bayanlar size Allah'ın emanetidir' diyor. Bu kadar kıymetlisiniz. Bizde belediye olarak sadece gününüzde değil yaptığımız projelerle sizleri öne çıkarmayı istiyoruz" dedi. Başkan Kuzunun konuşmasının ardından sahneye çıkan solist Hicran geceye katılan misafirler için konser verdi. Çan Belediyesi tarafından düzenlenen geceye Belediye Bayan Meclis üyeleri, AK Parti Kadın Kolları İlçe Başkanı Birsen Dirlik, HUBAN Kadınlar Derneği Başkanı Nihal Taşçı ve çok sayıda Çanlı bayan katıldı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdurrahman Kuzu Çan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title