Haberler

Canlı Barbie 18'inci Ameliyatı İçin İstanbul'da

Güncelleme:

Hayranı olduğu çizgi film karakterine benzemek için yıllardır 17 kez farklı estetik cerrahi girişimlerinde bulunan ve Canlı Barbie" olarak tanınan Fixee Fox, 18. ameliyatı için İstanbul'a geldi.

Ameliyatsız Örümcek Ağı adı verilen operasyon için THY'ye ait bir uçakla saat 12.00'da Stockholm'den İstanbul'a gelen Canlı Barbie Fixee Fox, Atatürk Havalimanı'nda hastane yetkilileri tarafından karşılandı.

ÖRÜMCEK AĞI ESTETİĞİ OLACAK

İstanbul'da 19 Haziran'a kadar kalacağını burada 18. ameliyatı olacağını belirten Barbie Fox, Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, Doktor Bülent Bey ile buluşmak için geldim. Örümcek ağı tedavisini uygulayacak.

ÇOK HEYECANLIYIM

7 yıl önce tatil için İstanbul'a gelmiştim. Hava çok güzeldi ve çok beğendim. Tatil için kesinlikle önerebilirim. Operasyonun da çok iyi geçeceğini düşünüyorum. Bu operasyon cilt yenileme, gerdirme ve kaldırma ile ilgili bir operasyon. Bu operasyonu Dr. Cihantemur kendisi geliştirdi. Detayları kendisinden öğreneceğim. Çok heyecanlıyım. Bugüne kadar 17 estetik operasyonu geçirdim bu 18'nci olacak" dedi.

Canlı Barbie'nin bundan önce göz implantı, meme büyütme, kaburga kemiğini aldırma gibi cerrahi girişimlerde bulunduğu, şimdi de Türkiye'de yaptıracağı ameliyatsız Örümcek Ağı estetiği deneyimini de takipçileriyle paylaşacağı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bülent Bey Stockholm Fox Kadın Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Meteoroloji'den toz taşınımı ve fırtına uyarısı! 24 Nisan yağmur var mı, hava nasıl olacak? 21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title