Haberler

Çankırılılar'dan Vali Toprak'a Kaya Tuzu Lambası

İzmir’de yaşayan Çankırılıların kültürlerini yaşatmak amacıyla kurulan Çankırılılar Yardımlaşma ve Kültür Derneği yönetimi, İzmir Valisi Mustafa Toprak’ı ziyaret ederek kendisine kaya tuzu lambası hediye etti.

İzmir'de yaşayan Çankırılıların kültürlerini yaşatmak amacıyla kurulan Çankırılılar Yardımlaşma ve Kültür Derneği yönetimi, İzmir Valisi Mustafa Toprak'ı ziyaret ederek kendisine kaya tuzu lambası hediye etti.

Çankırılılar Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Naci Karakuş, yönetim kurulu üyeleri Lütfi Tarhan, Atilla Karaaslan, Hakkı Demirok, Satılmış Yılmaz, Zeynel Ilıca, Recep Serttaş, Şükrü Tarhan ve Celal Gürgen, İzmir Valisi Mustafa Toprak'ı makamında ziyaret etti. Sohbet ortamında geçen nazeket ziyaretinde dernek başkanı Karakuş, faaliyetler hakkında bilgi verirken, Vali Toprak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Ziyaret sonunda dernek yönetimi Toprak'a, tabii kaya tuzundan yapılmış bir tuz lambası ile Çankırı yaren türkülerinin yer aldığı CD hediye etti. Dernek başkanı Naci Karakuş, kaya tuzunun faydalarını anlatırken, tuz lambasının da gece yakıldığında bulunduğu ortamın havasını temizlediğini kaydetti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Toprak Şükrü Tarhan Ilıca İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title